Neděle, Duben 30, 2017
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Balog
Diváci: 
20
Sestava: 
M. Machatý – R. Král, M. Rojkovič, M. Kašpar, M. Scháněl – T. Mikan, J. Prokeš, J. Kučera, M. Nečesaný – M. Sluka, P. Motyčka (střídal T. Roček)

Další zápas našeho Béčka opět vyšel ve stejném termínu jako zápas A mužstva. Těžce skládaná sestava jela k mančaftu, který může použít i hráče hrající okresní přebor a bylo to znát, sice domácí tvrdili že tam nikdo není, ale nevěřil jsem tomu. Od prvních minut na nás byla vidět nervozita, nesehranost a spousta chyb v přihrávkách a domluvě. Další kámen úrazu bylo to, že se nám již v 9. minutě zranil M. Kašpar a museli jsme improvizovat. Domácí měli šance, ale ty bohu dík skončili vedle nebo je chytil náš brankář Judy, který nastoupil po nápadu trenéra do branky místo Sluky. Judy měl sice pár nejistých zákroků, ale vždy to zvládl. Nejsvětlejší jeho moment přišel asi tak kolem 30 minuty, když nádherně vyběl z branky a exluzivním skluzem zabránil soupeři jít do brejku, to se jen tak nevidí. My jsme měli taky nějaké šance, ale bez úspěchu. První šancí bylo zahrávání trestného kopu za vápnem, ale M. Rojkovič trefil nad. Ve 33. minutě jsme už inkasovali, to když domácí hráč se štěstím vystřelil ránu, která prošla R. Královi mezi nohama a trefil to na přední tyč, brankář spíš čekal střelu na zadní. Naší super šanci na vyrovnání měl M. Nečesaný po centru z pravé strany v podání nestárnoucího J. Prokeše, ale z voleje trefil jen břevno a na dorážku tam už nikdo nebyl. Ještě stojí za zmínku střela M. Sluky, která kupodivu skončila na tyči, i když domácí brankář to „jistil“.

Do druhého poločasu jsme museli nastoupit už jen v deseti, protože zdravotní stav T.  Ročka nebyl adekvátní ke hře. Škoda, že nebyl ještě někdo na lavičce, co pane Cimfl ? Soupeř vystřídal asi dva hráče  a bylo to znát. Více drželi míč, přihrávky na brejky, přes střed obrany nás taky přehrávali a to vše vyústilo v druhou branku. Naše hra byl chaotická, no co můžeme dělat v deseti. Vážím si bojovnosti, obětavosti hráčů, ale ten jeden hráč nám tam prostě chyběl. Další branku jsme dostali v 68 min po brejku a střele Závorky, to už domácí podle něho hráli na pět útočníků, to se prostě nedalo. Poslední branku jsme dostali v 82. minutě po hodně sporném momentu a podle nových pravidel neměla být uznána pro offside. Podle mě být v silnější sestavě, nebo aspoň v jedenácti, tak bychom domácí více potrápili. Děkuji všem hráčům a za týden v neděli doma se budu těšit. Meky.

Fotogalerie: