Pondělí, Duben 10, 2017
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Dušek 2x, V. Žatecký
Rozhodčí: 
Jakoubek
Diváci: 
50
Sestava: 
R. Valenta - M. Nečesaný, M. Rojkovič, T. Chocholouš, M. Sháněl - J. Dušek, J. Roček, L. Johanides, P. Motyčka - V. Žatecký, M. Sluka (střídali: R. Král, M. Kašpar, M. Cimfl)

K dalšímu domácímu zápasu přijel soupeř z Popkovic a podle sestavy na internetu to je nejstarší soupeř ve 4. třídě. Ze začátku nás soupeř přehrával, docela nás zatlačil do vápna, kde jsme měli menší chaos z důvodu nové obrané čtveřice. Z první naší šance v 15 minutě jsme vstřelili branku, to když náš brankář vykopl dlouhý míč, Sluka zády posunul na rozběhnutého Žateckého, který  podél brankáře zavěsil  na 1:0. Další naší branku dal v 29.min. J. Dušek po krásném centru z levé strany na pravou - krásná fotbalová akce. V 32.min. svou první chybu udělal Rojkovič,   když fauloval hostujícího Vejdělka, penaltu soupeř však neproměnil, díky skvělému zákroku R. Valenty, za což mu Meky poděkoval.

Do druhého poločasu jsme udělali po dohodě v kabině tři změny, za což hráčům děkuju že sami si řeknou a že přepustí místo spoluhráčům. Ve druhém poločase už bylo vidět víc držení míče, přihrávka, roztažení hry na beky a centry do vápna. Sice jsme to zkoušeli i dlouhými nakopavánými  míči a hrou na brejky, ale většinou nás dostal do pasti hostující pomezní když pořád mával ofsajdy. Z centrů do vápna bylo hodně šancí ale ani jedna neskončila brankou, škoda. Další  průser nastal v 77. min, to když opět Rojkovič udělal druhou penaltu, bohužel na stejného hráče Vejdělka, kteý  snížil 2:1. Naštěstí v 89. minutě utekl Dušek a zakončil, no i když se štěstím na dvakrát ,už by mohl zkusit to co po něm chci...... 3:1.

Dík všem, v neděli jedem k prvnímu, bohužel hraje současně i Áčko takže se sejdeme všichni.

Meky alias Murhino