Neděle, Listopad 13, 2016
Výsledek: 
0:3
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
T. Mikan, J. Dušek, V. Žatecký
Rozhodčí: 
Rázek
Diváci: 
0
Sestava: 
M. Rojkovič - T. Chocholouš, T. Mikan, R. Král, M. Nečesaný - J. Dušek, V. Melc, J. Roček, P. Motyčka - V. Žatecký, M. Sháněl

Skutečnost, že na poslední zápas podzimní sezony jsem čekal nejvíce hráčů se bohužel vlivem zranění, nemocí a jiných důvodů nenaplnila, a proto jsme jeli pouze v deseti a to ještě někteří hráči nebyly zdravotně v pořádku. Sice nám do druhého poločasu přijela pomoct stálice,  která nás nenechá  nikdy ve štychu (Stoupa), který dorazil přímo z práce z Prahy – Děkuji. Nyní k zápasu. Skutečnost, že jsme hráli celý první poločas o deseti a soupeř na nás postavil i takového hráče, který prej hrál někde snad i druhou ligu, nebyla na hřišti znát. Brankář , obrana, záloha a jediný útočník fungovali suprově a domácí k ničemu nepustil. Bohužel my jsme opět selhali v koncovce, ale i tak jsme dali dvě branky -  ve 40 min se po centru prosadil T. Mikan a ve 44 min zužitkoval svůj nájezd J. Dušek. (ale mohlo to být klidně i 5:0 pro nás  - V. Žatecký, V. Melc, J. Dušek a P. Motyčka selhali v koncovce).

Do druhého poločasu z důvodů nedostatku hráčů nešlo udělat změny, jen nás doplnil už výše jmenovaný Stoupa. Ten ale musel nastoupit půjčenými kopačkami od Mekyho, který má o tří čísla větší nohu (sorry - bylo to znát ale i tak díky že přijel). Třetí branku dal V. Žatecký po svém tradičním potažení a tvrdé střele. Domácí hráli na tři útočníky, ale my jsme vše zvládli svou bojovností, která by měla být v každém zápase.

 

Děkuju všem hráčům za dobrý výkon a super odehraný zápas.

Jak jsem řekl po zápase v restauraci za Sokolovnou Fantastik bombastik. Díky hoši!

Fotogalerie: