Neděle, Květen 29, 2016
Výsledek: 
6:0
Poločas: 
5:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
V. Žatecký 2x, V. Melc (P), M. Štancel, M. Rojkovič, T. Chocholouš
Rozhodčí: 
Machala
Diváci: 
70
Sestava: 
M. Sluka - M- Nečesaný, M. Rojkovič, T. Pospíšil, T. Chocholouš - J. Roček, V. Melc, L. Bártl, P. Motyčka - M. Štancel, V. Žatecký (střídali: R. Král, J. Dušek, M. Kašpar, L. Toušek)

K dalšímu domácímu zápasu přijel soupeř, který myslí na postup (před zápasem se vyhříval na první příčce). Pozměněná sestava z důvodu soupeřovy útočně laděného stylu, který je postaven na rychlých útočnících se ukázalo rozhodující. Tuto hrozbu jsme ustáli a první branku dali my po proměněné penaltě Melce, když si hostující hráč sáhl na míč rukou. Druhou branku dal Žatecký - opět pláchl soupeři,  jak se mu to poslední dobou daří a zavěsil. Další branku hlavou dal náš nejstarší hráč na place Meky, to když Žatecký kopal roh a Meky na zadní tyčy zavěsil hlavou (chyba golmana, podskočený míč) I když taktika v kabině byla taková, že při rohách a standartkách se bude vše hrát na Melce. Do konce prvního poločasu zbývalo asi ještě 20min, to nám ale nevadilo a přidali jsme další branku Štanclem, myslím si že ten míč tlačil očima a do branky, což vyšlo. Poslední branku prvního poločasu dal opět Žatecký, který si už konečně pomohl s hrotovým útočníkem, ten mu míč posunul a Žatecký zavěsil. Myslím si, že nikdo takový výsledek za poločas nečekal, přiznal to i rozhodčí, který čekal něco jiného.

Do druhého poločasu jsme udělali klasické změny, bohužel jsme byli natěšení výsledkem a přišlo mě, že jsme trošku opustili hřiště a naši hru, čehož soupeř využil k útokům na naší bránu. Tam ale však byl bud náš golman, nebo některý hráč z obrany a poprali jsme si s tím.  Poslední naši šestou branku dal Chocholouš, to když Rojkovič z půlící čary mu řekl ať si naběhne, poslal mu míč kolmo po zemi za obranu a hráč už věděl co s tím má dělat. Poslední slovo si však vzal soupeř, když jejich hráč z vápna vyslal střelu pod břevno, kde ale stál Slukyn a vychytal nám nulu. K samotné hře chci ještě dodat jedno, víc využívat hráčů na obou stranách, levá pravá a hlavně vytkout jedno ,my vedeme a spěcháme, naučme me se trošku ten míč nebo hru zpomalit, myslím tím vhazování autů atd. Když se vede není kam spěchat.

 

Závěrem, omlouvám se za zpoždění, ale z pracovních důvodů to prostě nešlo, děkuju hráčům za dobrý výkon, další zápas bude jiný ale to se uvidí příště. Meky