Neděle, Květen 15, 2016
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Dušek, M. Nečesaný
Rozhodčí: 
Ledajaks
Diváci: 
50
Sestava: 
M. Sluka - R. Král, M. Rojkovič, L. Mládek, L. Bártl - M. Nečesaný, V. Žatecký, V. Melc, P. Motyčka - M. Štancel, T. Chocholouš (střídali: L. Johanides, Marek Šándor, M. Kašpar, J. Dušek, L. Toušek)

Po sobotní výhře Áčka se čekalo že B-tým naváže taktéž za tři body. Bohužel se nepovedlo, i když sestava na to byla. Opět jako v minulém zápase nám selhala koncovka a myšlení hráčů v případech zakončení, nebo přihrávky. Šancí za první poločas bylo dost, vždy jsme buď trefili prvního hráče, nebo brankáře. Tyto šance nás mrzí, protože jich bylo dost, jen je proměnit. Soupeř hrál na svého vysokého útočníka, který měl snad všechny hlavičky a dokázal i podržel míč, popřípadě vrátit na jejich kapitána, který nám trošku motal hlavu.  My jsme to bohužel nějak nebrali v potaz a středová řada nehrála to co měla.

 

Do druhého poločasu jsme udělali několik změn a bylo to o trošku lepší, jen mladíci musí víc bojovat. Soupeř z jednoho rohu skóroval a bylo na nás, kdy odpovíme. Trefovali jsme opět protihráče, a když už se zdálo, že míč zapadne do brány, tak tam byla branková konstrukce (dvě tyče a dvě břevna). První naši branku dal po skrumáži ve vápně Dušek, když míč otřel o tyč. Po vyrovnání zase šance, ale nic. Po vystřídání přišel na posledních 20min mladý Toušek, který prvním dotekem s míčem trefil břevno a dorážku uklidil do branky Nečesaný. Když už se blížil konec zápasu, tak nám utekl hostující kapitán a prostřeli našeho brankáře. Dělba bodů - no měli jsme smůlu, ale příště už snad ty šance dáme. Meky