Neděle, Duben 10, 2016
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Dušek 2x, V. Melc
Rozhodčí: 
Rázek
Diváci: 
40
Sestava: 
M. Sluka – M. Sháněl, M. Brňák, J. Roček, P.Motyčka – J. Dušek, V. Melc, L. Bartl, M. Nečesaný – T. Chocholouš, M. Štancel (střídali: M. Kašpar, R. Král, M. Cimfl)

Do prvního mistrovského zápasu jsme udělali dvě změny v základní sestavě (na postu stopera  nastoupil M.  Brňák a ve středu zálohy V. Melc). První vážnější akce z naší strany skončila bohužel jen na tyčce branky hráčů Ředic.  Bylo vidět, že kluci chtějí hrát fotbal, z čehož vznikla i naše první branka, to když Nečesaný zatáhnul míč po levé straně , po zemi přihrál V.  Melcovi, ten ještě posunul na J.  Duška, který  technickou střelou zavěsil 1:0. Hosté hrozili především z brejků, bohužel z jednoho takového vznikl i rohový kop, ze kterého soupeř vyrovnal 1:1. My jsme ještě do poločasu dostali míč do branky Ředič (hlavička M. Štancela), nicméně pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd (myslím si, že to ofsajd nebyl, ale pomezní měl na věc jiný názor). Při mokrém terénu jsem nabádal naše hráče, aby zkoušeli  zakončit i z větší dálky, ale ani jedna rána neskončila v brance.

Ve druhém poločase stojí za zmínku, dlouhý aut v podání R Krále na L. Bartla, ten si posunul míč na svou lepší nohu, nacentroval do vápna,  kam si hezky naběhl J. Dušek a skoroval - hezká rychlá fotbalová akce 2:1. Po té se hra vyrovnala, soupeř ohrožoval naši branku opět brejky, žádný však nevyužil (i když minimálně v jednom případě jsme měli štěstí).  Poslední naší trefu zařídil střelou z halfvoleje z poza šestnácky V. Melc, který zavěsil míč pod břevno  3:1.

Závěrem: Máme první tři body což je super, ale i tak v naší hře je několik nedostatků (nizké držení míče, nedůsledné pokrytí hráčů, zbytečné fauly, lepší souhra - věřím že příště to už bude zase o něco lepší.

Zdar a dík chlapy.Meky