Neděle, Listopad 1, 2015
Výsledek: 
1:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Štancel
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
50
Sestava: 
M. Sluka - M. Kašpar, T. Pospíšil, V. Žatecký, M. Cimfl - M. Nečesaný, L. Johanides, L. Bartl, T. Chocholouš - M. Rojkovič, M. Štancel (střídali: P. Motyčka, M. Sháněl)

Poslední zápas našeho béčka nám opět nevyšel. Při pěkném počasí nám nešlo se nějak sehrát, spousta chyb, ztracených balonů, které využíval soupeř ke své hře. Nejvíc nás přehrával ve středové řadě. Do vedení se dostali hosté - opět nepohlídaný hráč ve vápně a střelou na zadní tyč nedal našemu brankáři šanc, Sice jsme měli nějaké šance, ale zas to zakončení a nebo lepší myšlenka by tomu prospěla. Vyrovnání přišlo po akci, kterou začal Johanides, přihrál na Rojkoviče, ten poslal kolmou přihrávku za obranu, kam si dobře naběhl Štancel a vyrovnal 1:1. Bohužel po vyrovnávací brance, opět udeřil soupeř, který využil chyby v naší rozehrávce, hostující hráč šel sám do vápna, kde ho fauloval náš obránce a byla z toho penalta. Sluka však penaltu chytil což mělo pro nás být impulsem, ale nebylo.

 

Do druhé poločasu jsme udělali změnu v sestavě, ale opět se nám nedařilo hrát fotbal tak jak se má. Někteří hráči místo toho aby hráli kombinačně, tak spíš balon tahali sami, což nám nevycházelo. Druhou branku hosté dali opět po chybě ve středu hřiště a za pomocí teče jednoho z našich hráčů 1:2. Měli jsme šance i brejky, ale k vyrovnání to nevedlo (špatně provedené nebo nám soupeř míč sebral). Vše jsme  tahali středem, místo toho hru roztáhnou a posílat centry do vápna a tím dostat soupeře pod tlak, víc jednoduchosti a myšlenky. Když jsme měli střílet tak přihráváme a místo přihrávky střílíme, mělo by to být obráceně, hráče na to máme, ale chce to víc trénovat a sehrát se.

 

Děkuju hráčům za celou sezónu, jen jedna výtka, dát vědět dřív kdo bude a kdo nebude, nedá se to pak shánět vše na poslední chvilku. Dík Meky

Fotogalerie: