Neděle, Říjen 25, 2015
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Štancel
Rozhodčí: 
Šebetka
Diváci: 
100
Sestava: 
M. Rojkovič, M. Sháněl, M. Nečesaný, T. Pospíšil, V. Žatecký - J. Dušek, L. Bartl, M. Štancel, T. Chocholouš - L. Johanides, L.Vach Střídali: Mi. Šándor, M. Cimfl, M. Sluka.

K očekávanému derby už konečně došlo a bylo víc jak vyhrocené zejména od hráčů domácích,  z nichž někteří byly pod vlivem alkoholu (podle mě) - toto já neberu. Když by došlo na „lámání chleba“  a něco se stalo, byl by z toho jen průser (můj názor). K samotnému zápasu můžu napsat jen to, co jsem viděl z branky. Od první minuty na nás domácí hráči vletěli. K prvnímu vážnému momentu došlo asi v desáté minutě, to když náš brankář chytil míč, na krátko rozehrál na Chocholouše, který nevědomky vrátil balon zpět brankaři, což vystihl domácí hráč. Jemu se sice zakončení nepovedlo, ale spoluhráč po trmě vrmě ve vápně míč do sítě přeci jen dopravil 1:0.  Po inkasované brance se naše mužstvo dostávalo do tlaku, ale bohužel ze žádné šance nic nebylo. Bud špatná koncovka nebo nedůraz našich hráčů. Bylo to také ovlivněno tvrdou hrou domácích, která nás rozhodila. Sice jsme byli posíleni o hráče A mužstva, ale k vyrovnání to nevedlo.

 

Do druhého poločasu jsme udělali změny v sestavě, což se ukázalo jako dobré řešení. K vyrovnání jsme dosáhli brankou Štancela.  Tlak od nás byl velký, domácí hráli na brejky. Jeden se jim povedl, to když záložník předložil míč na vápno a nikým nehlídaný hráč poslal domácí do vedení přesnou střelou k tyči (bohužel přes naše tři hráče). Do konce zápasu jsme měli míč pod kontrolou, ale nic z toho nebylo. Domácí hráli jen na brejky, jeden jim sice vyšel, ale nedotáhli to do konce, když jim radost překazil náš golman. Podle mého názoru být tam jiný rozhodčí,  který by tasil karty, tak od domácích by byly vyloučeni tři hráči a od nás dva. Rozhodčí je ale pánem, tentokrát se to nepovedlo.

 

Závěrem děkuju hráčům za výkon, který bohužel byl ovlivněn soupeřovou agresivitou a naší nemohoucností dát branku. Musíme hrát to, co si řekneme a ne se přizpůsobit druhému mužstvu.

 

Zapsal Meky