Sobota, Říjen 24, 2015
Výsledek: 
1:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
100
Karty: 
Madák
Sestava: 
Baláš - J. Kučera, L. Vach, O. Mikuláš, O. Koláček - M. Pekárek, T. Madák, A. Kašpar, M. Absolon, L. Kaplan - M. Štancel (střídal: L. Jonahides)

Dle informací na svazu neměli dosti rozhodčích, tak se na lajnu musel postavit laik s Bohdanče, což se ukázalo jako rozhodující faktor utkání. Nicméně popořadě.  V 11. minutě se dostal do úniku L. Kaplan, který se snažil přehodit vyběhnuvšího brankáře, který zahrál rukou mimo pokutové území a zabránil tak míči doputovat do branky - hlavní rozhodčí však tasil pouze žlutou kartu (kupodivu našich hráčů i diváků). Následný přímý kop zatočil L. Vach pouze do tyčky domácí branky. Poté převzali otěže utkání do svých rukou domácí, nicméně dnes vyborného Baláše překonat dlouho nedokázali.  Hráči Lázní Bohdaneč neproměnili mezi 24 a 38. minutou tři dobřé příležitosti ke skorování. V 40. minutě našel M. Pekárek ve vápně M. Absolona, jeho střela však mířila vedle.

V 70. minutě měli domácí další dobrou příležitost, Balda však opět na výbornou. V 84. minutě pronikl do vápna M. Absolon, jeho příhra však nenašla osamoceného L. Kaplana. V 90. minutě "vytasil" Balda dva excelentní zákroky, kdy doslova čaroval na brankové čáře. Bohužel v 92. minutě pomezní (laik) nesignalizoval trojnásobný offside domácích a hráči Bohdanče přeci jen z poslední akce dotlačili míč do branky. Tuto situaci neunesl T. Madák, který byl za protesty po druhé žluté vyloučen.

Závěrem: Utkání, ve kterém náš tým bojova a hráči Bohdanče měli více příležitostí ke skorování. Vynikl J. Baláš. Bohužel utkání rozhodla sporná situace v nastaveném čase, ke které se raději nebudu vyjadřovat.