Sobota, Říjen 17, 2015
Výsledek: 
2:6
Poločas: 
0:4
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Absolon, L. Vach (P)
Rozhodčí: 
Jakoubek
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš – O. Mikuláš, M. Šándor, L. Mládek, O. Koláček – L. Kaplan, L. Vach, V. Žatecký, J. Shejbal – M. Pekárek, M. Absolon (střídali: T. Madák, A. Kašpar)

Ve 20. minutě jsme lehkovážně ztratili míč před vápnem a spolupráce dvou posil z holického áčka skončila v naší síti 0:1 (úspěšným zakončovatelem byl Jedlička). O dvě minuty později jsme prohráli dva souboje za sebou v naší šestnáctce a Ručka v pohodě 0:2. Poté přišly čtyři naše šance bohužel naši plejeři byli bezzubý jak osmdesátiletá indiánská babička: 23. minuta dostal L. Vach míč za obranu střílel jen do nohou brankáře, 31. minuta přímý kop L. Vacha a hlavičku O. Mikuláše vytáhl hostující brankář na roh, 35. opět osamocený hlavičkující O. Mikuláš tentokráte vedle, 38. minuta průnik T. Madáka, který našel ve vápně osamoceného L. Vacha, ten svou střelu však zamířil jen do tyče. V 39. minutě ukázali opět efektivitu v zakončení hosté, to když se po centru z pravé strany prosadil Lát. Aby toho nebylo na domácí borce málo, tak hosté přidali v poslední minutě prvního poločasu po pěkné kombinaci ještě pojisku (i když se zdálo, že zakončtující Fotul byl v offside) 0:4.

Druhý poločas začal jak skončil ten první. V 48. minutě opět prohraný souboj ve vápně a Vrátil křížnou střelou 0:5. V 50. minutě se odrazil míč na úrovni penalty k L. Mládkovi, ten však mířil vedle. O minutu později postupoval sám na brankáře Absolon, mířil však vedle. V 55. minutě hrál malou domů L. Mládek, nevšiml si však zapomenutého hráče Holic, který předložil Jedličkovi a ten 0:6. V 67. minutě další únik hráčů Holic, Balda vyrazil na roh. V 70. minutě akce našeho týmu dva na jednoho skončila špatnou přihrávkou M. Absolona. V 75. minutě zatáhl míč L. Kaplan, našel ve vápně M. Absolona, který přece jen dokázal skórovat 1:6. V 75. minutě zahráli hosté ve vápně rukou a po správné signalizaci pomezního rozhočího z toho byla penalta, kterou bezpečně promněnil L. Vach 2:6. Utkání zakončila pumelice hráče Holic, která skončila na spojnici tyče a břevna naší branky.

Závěrem: První utkání o šest bodů, které jsme nezvládli. Rozhodla kvalita posil z A mužstva Holic a také naše ubohost v promněňování příležitostí mezi 23. a 38. minutou, kdy jsme zahodili čtyři velké příležitosti.