Neděle, Září 27, 2015
Výsledek: 
2:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Oulický
Diváci: 
50
Sestava: 
M. Sluka - O. Mikuláš, M. Šándor, L. Mládek, O. Koláček - L. Johanides, L. Vach, L. Kaplan, V. Žatecký, J. Shejbal - M. Pekárek (střídali: M. Štancel, T. Madák, M. Absolon, T. Pospíšil)

Po počáteční "oťukávačce" první vážnější akce v 11. minutě, to když centr O. Mikuláše našel hlavu L. Kaplana, ten ale mířil jen do rukavic domácího brankaře. V 25. minutě zahrozili i Dašice, lob přes našeho brankáře naštěstí skončil až za naší brankou. V 35. minutě další příležitost domácích zakončena jen do boční sítě. V 40. minutě vysunul L. Vach M. Pekárka, ten však tísněn mířil těsně vedle pravé tyčky branky Dašic.

Do druhého poločasu jsme poslali na hřiště "čerstvého" Madyho a bylo to znát. Náš tým měl druhý poločas více ze hry, ale paradoxně dvakrát inkasoval. V 52. minutě se do šestnácky probil M. Pekárek, domácí brankář vyrazil na roh. V 56. minutě dobrá hlavičková příležitost O. Mikuláše, bohužel vedle. V 73. minutě přímý kop L. Vacha z boku velkého vápna domácí brankář na roh. V 75. minutě vybojoval M. Pekárek míč poslal ho břed branku a ve vyložené situaci T. Madák nad. V 76. minutě první vážnější akce domácích v druhém poločase a hned z toho byla branka. L. Mládek prohrál souboj na hranici velkého vápna, domácí útočník dostal míč před branku na svého parťáka a ten o tyč 1:0. V 82. minutě jsme chybně rozehráli standartku, byl z toho rychlý protiútok a přes vyběhnuvšího Slukyna 2:0. V 86. minutě propadl míč ve vápně k volnému M. Štancelovi, ten mířil jen do rukavic domácího brankáře. V 89. minutě průnik M. Absolona domácí brankář opět zasáhl na výbornou a míč vytlačil na roh.

Závěrem: Zbytečná ztráta tří bodů v utkání, které jsme měli zvládnou. První poločas vyrovnáný, v druhém poločase naše převaha, ale jalová koncovka.