Neděle, Srpen 16, 2015
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach
Rozhodčí: 
Menc
Diváci: 
70
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, M. Absolon, M. Šándor, O. Mikuláš - A. Kašpar, L. Kaplan, L. Vach, T. Madák, J. Dušek - M. Pekárek (střídali: J. Roček, O. Koláček, R. Král)

Náš tým začal velice dobře a v 6. minutě předvedl pěknou kombinační akci, kdy zpětnou přihrávkou našel T. Madák ve vápně L. Vacha a ten technickou střelou 0:1. V 18. minutě se k odraženému míči na hranici vápna dostala naše nová akvizice M. Pekárek a jeho střelu vyrazil domácí brankář z obtížemi na roh. V 19. minutě si dobře za naší obranu naběhl domácí Balog a potvrdil své kvality - na dlouhou tyč 1:1. V 31. minutě "vymotal" ve vápně tři hráče L. Vach, jeho střelu však domácí brankář lapil. O dvě minuty později měli velkou příležitost domácí, Baldu však nadvrakrát překonat nedokázali. V 36. minutě se probil za obranu M. Pekárek zakončit však již nedokázal.

Do druhého poločasu nastoupili domácí v lepší kondici, ale v 54. minutě netrefil domácí útočník odkrytou branku. V 64. minutě laxně rozehrával D. Král, M. Šándor však stačil míč odklidit na roh. V 75. minutě se na malém vápně objevil domácí plejer střílel však nad. Rozhodnutí zápasu padlo v 93. minutě, to když ztratil lehkovážně na vlastní půli míč L. Vach a naše (již dosti unavená) obrana nestačila pokrýt náběh domácích hráčů 2:1.

Závěrem: V první poločase jsme měli více příležitostí my, ve druhém již byli lepší domácí. Sumasumárum výsledek odpovídá dění na hřišti.

Fotogalerie: