Úterý, Srpen 11, 2015
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Přátelské utkání
Branky: 
V. Žatecký, M. Pekárek, T. Madák
Rozhodčí: 
Bečvář
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš - A. Kašpar, M. Šándor, J. Roček, O. Mikuláš - J. Dušek, T. Madák, L. Mládek, V. Žatecký, J. Shejbal - M. Pekárek (střídali: L. Vach, M. Rojkovič, R. Král)

K dalšímu přípravnému zápasu na naše hřiště (dosti zdevastované teplem a faktem že nemůžeme zalévat) dorazil soupeř z vyšší soutěže. Od začátku se hrálo především ve středu hřiště, soupeř měl míč více na kopačkách a náš tým hrozil z rychlých brejků. Jeden takový se ujal v 23. minutě to když se do úniku dostal V. Žatecký a křižnou střelou 1:0. V 30. minutě si náš soupeř vypracoval jedinou svoji příležitost v prvním poločase, ze závaru ve vápně však míč do branky dotlačit nedokázal. V 35. minutě chybovali hráči Jelení v rozehrávce,  míč dostal do běhu M. Pekárek a pod padajícím brankářem 2:0.

V druhém poločase mohl nejdříve udeřit J. Dušek, to když po vysunutí od J. Shejbala postupoval sám na brankáře mířil však vedle. A tak se v 65. minutě dočkali snížení hosté, to když obrali o míč O. Mikuláše (po neodpískaném faulu) a svůj brejk zakončili přesně 2:1. V 68. minutě jsme si vzali dvoubrankový náskok zpět, to když se do úniku dostal T. Madák a lobem na zadní tyč 3:1. Poté se utkání jen dohrávalo.

Závěrem: Cenné vítězství před začátkem sezony. Nicméně náš soupeř mě svým přístupem a předvedenou hrou zklamal (dopředu nebyl vůbec nebezpečný). Náš tým podal solidní kolektivní výkon - uvidíme na co to bude stačit v letos dosti "nadupaném" okresním přeboru.

Fotogalerie: