Neděle, Červen 14, 2015
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Prokeš 2x, T. Chocholouš, J. Dušek
Rozhodčí: 
Zeman
Diváci: 
50
Sestava: 
M. Rojkovič - M. Kašpar, R. Král, M. Brňák, P. Motyčka - T. Chocholouš, Michal Šándor, V. Žatecký, J. Dušek - M. Cimfl, J. Prokeš (střídal: R. Přibyl)

Hned v první minutě jsme mohli vést, to když míč odražený od břevna nedokázal dostat do sítě M. Cimfl (střela nad). Poté naše mužstvo zahazovalo jednu šanci za druhou. Tak paradoxně se mohli do vedení dostat hosté, to když unikli naší obraně, zakončovali však jen do vyběhnuvšího Rojkoviče. V 26. minutě jsme se již dočkali, to když se po dvou hlavičkách prosadil J. Prokeš 1:0. Do poločasu stejný hráč navýšil vedení našeho týmu na 2:0.

V 52. minutě napřáhl z pětadvaceti metrů T. Chocholouš a jeho pumelice se odrazila od břevna před brankovou čáru. V 60. minutě zahrál hostující hráč ve vápně rukou a byla z tohe pencle. Tu hostující brankář stačil vyrazit (a zkazit tak Bazzymu hattrick), ale u dorážky byl nejdříve T. Chocholouš 3:0. Poté využil i jednu ze svých šancí J. Dušek 4:0.

Závěrem: Pohodové utkání na konec sezony, ve kterém jsme čtyřikrát skorovali, čtyřikrát trefili brankovou konstrukci a dalších X šancí zahodili.

Fotogalerie: