Neděle, Květen 24, 2015
Výsledek: 
7:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
T. Madák 2x, M. Absolon, M. Koláček, L. Kaplan, R. Přibyl, Š. Svoboda
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
90
Sestava: 
Baláš - Michal Šándor, L. Mládek, J. Zeman, O. Koláček - A. Kašpar, T. Madák, M. Koláček, Š. Svoboda - J. Dušek, M. Absolon (střídali: R. Přibyl, L. Kaplan, T. Komárek)

Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v 5. minutě dělovka A. Kašpara skončila na břevně křičenské branky. V 15. minutě předvedl svoji první geniální přihrávku tohoto odpoledne T. Madák, to když vyslal do úniku M. Absolona, ten však ještě svou střeleckou smůlu neprotrhl. V 23. minutě opět pěkné vysunutí M. Absolona T. Madákem, tentokráte střela do tyče branky hostí. V 24. minutě rozehrával přímý kop z levé strany T. Madák a nachytal brankáře hostí v nedbalkách 1:0. V 30. minutě jsme faulovali ve vápně, Balda však směr střely vystihl a penaltu lapil. Tato situace se dá považovat za zlom v utkání, protože v 32. minutě vyhrál hlavičkový souboj L. Mládek, míč se dostal k M. Absolonovi a ten nechytatelně pod břevno 2:0. V 41. minutě "pláchnul" hostující obraně aktivní M. Absolon, předložil před branku, M. Koláček však míč do odkyté svatyně dostat nedokázal.

V 50. minutě pěkně přiťukl M. Absolon T. Komárkoví, ten svůj únik zakončil vedle branky. V 57. minutě uplatnil svůj přehled ve hře L. Mládek, to když našel zcela volného Š. Svobodu a ten na první tyč nahoru vstřelil svoji první branku v "dospělém fotbale" 3:0. V 59. minutě vysunul M. Koláček T. Komárka, ten však mířil zase vedle. V 61. minutě dlouhý výkop J. Baláše, brankář hostí dokázal míč odkopnout jen na M. Koláčka, který lobem 4:0.  V 69. minutě "vymotal" ve vápně M. Koláček obránce, zpětnou přihrávkou našel L. Kaplana, který levou nohou (jak jinak) o tyč 5:0. V 79. minutě předvedl náš "namlsaný" tým nádhernou akci, to když si ve středu pole vzal míč T. Madák, narazil si s T. Komárkem (patou) pohrál si s obráncem a podél bezmocného brankáře 6:0. V 82. minutě chyboval v rozehrávce J. Baláš, hosté svoji příležitost zakončili jen do tyčky naší branky. V 84. minutě vysunul M. Koláček M.Absolona, ten zpětnou přihrávkou našel R. Přibyla a ten se štěstím o tyč 7:0.

Závěrem: Utkání, ve kterém náš tým chtěl a začalo se dařit i v koncovce. Důležitým faktorem byl návrat zraněného M. Koláčka a fakt, že tým vyjma dlouhodobě zraněných (L. Vach, D. Král, V. Melc, D. Šišán) hrál po dlouhé době v plném složení. Hosté po čtvrté brance zcela vyklidili pozice.
 

A co na to trenér ?
Před zápasem si byl každý vědom o co se hraje. Já jsem potěšen, že si to každý vzal k srdci. Přístup hráčů k tomuto zápasu byl "profesionální" :-) a výsledek hovoří za vše. Bodování - mady, balda - 8; , pepa, luboš, kolas, kašpi, absa, píďa - 7; majkl, štěpán, důša, příba, lubošek - 6; komár - 5 

 

Fotogalerie: