Sobota, Květen 23, 2015
Výsledek: 
2:4
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Chocholouš, Mile, Přibyl, Žatecký
Rozhodčí: 
Halas
Diváci: 
20
Sestava: 
M. Rojkovič - D. Král, R. Král, J. Roček, M. Kašpar - P. Motyčka, L. Mile, V. Žatecký, T. Chocholouš - R. Přibyl, T. Bareš

Na poměrně malém hřišti nás domácí přivítali rychlým přístupem. Nicméně naše obrana odolala. V 15. minutě se zmocnil míče T. Chocholouš, pláchnul všem a na dlouhou tyč vstřelil svoji první branku v B mužstvu 0:1. Poté domácí náš tým přitlačili, nicméně více než branky z offsidu nevytěžili.

V 53. minutě rozehrál přímý kop R. Král našel volného L. Mileho a ten se nemýlil 0:2. Při zákroku se zranil domácí brankář a musel střídat. Domácí však zbraně nesložili a odměnou jim bylo snížení na 1:2. O deset minut jsme si vzali dvoubránkový náskok zpět, to když se trefil R. Přibyl 1:3. Domácím se podařilo po další rychlé akci v 75. minutě snížit 2:3. Konečnou podobu výsledku dal v 82. minutě V. Žatecký, když zakončil svoji individuální akci přesně 2:4.

Závěrem: Utkání, ze kterého tři body hodně sladce chutnají především proto, že před zápasem jsme měli neuvěřitelné problémy se sestavou.