Neděle, Květen 17, 2015
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
T. Komárek
Rozhodčí: 
Bednář
Diváci: 
70
Karty: 
ČK: O. Mikuláš
Sestava: 
J. Baláš - O. Mikuláš, J. Zeman, Michal Šándor, O. Koláček - J. Dušek, A. Kašpar, T. Madák, Š. Svoboda - M. Brňák, M. Absolon (střídali: R. Přibyl, T. Komárek)

Do zápasu jsme nevstoupili dobře a v druhé minutě zaváhal J. Zeman v rozehrávce, ale domácí zakončili svůj nájezd do Baláše jen do tyče naší branky. V 18. minutě zahrál přes zeď pěkně přímý kop  Vl. Endlich a Balda byl bez šance 1:0 (otázkou byla vzdálenost postavené zdi). V 30. minutě domácí předvedli pěknou akcí, to když se uvolníl P. Šmejda a centrem  z pravé strany našel nabýhající J. Endlicha a bylo to 2:0. V 34. minutě dostal za zbytečné rečnění druhou žlutou kartu a byl hlavním sudím vyloučen. V 42. minutě poslal za obranu domácích průnikovou přihrávku A. Kašpar, tísnění M. Absolon mířil vedle.

Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji a absence jednoho hráče nebyla znát. V 53. minutě zahrával přímý kop T. Komárek a trefil přesně 2:1. Poté domácí hráči značně znervozněli. V 80 minutě se vyrovnal i stav hráčů na hřišti, když po druhé žluté byl vyloučen domácí Buchtele. V 83 minutě přišel centr z levé strany a domácí se přeci jen dokázali prosadit 3:1.

Závěrem: Další prohra - příště je potřeba již zabrat a bodovat. Mrzí nedisciplinovanost O. Mikuláše, který nám nesmyslně oslabil. Nejslabší výkon dle mého názoru podal hlavní sudí Bednář, který si pletl v prvním poločase fotbal s mariášem a ve druhém raději nic nepískal.

A co na to trenér?

Zápas dvou rozdílných poločasů. První - pohrkanost, nepřesnost, lenost a nedisciplinovanost - samozřejmě ne u všech hráčů. Ve druhém poločase jsme opět ukázali, že i v deseti dokážeme disciplinovaně a takticky týmově zahrát. Nechybělo moc a jeden bodík jsme mohli jak se říká "urvat". Soupeř byl zcela jistě fotbalovější ikdyž druhou půlku si rady moc nevěděl. V prvním poločase však mohl vícekrát skórovat a výhru si zasloužil.

Bodování - óňa - 4; balda, pepa, majkl, důša, absa, komár - 6; štěpán, kašpi, mady, příba, brnis, píďa - 5 ; opět připomínám, že hráče hodnotím podle toho co dokážou předvést; vím, co kdo umí a na co má, podle toho hodnotím  

Závěrem snad jedna připomínka. Nerad veřejně někoho pomlouvám a tak toto směřuje ke všem. Moc dobře víme, v jakém se nacházíme stavu. Mám na mysli hlavně početní, plus kvalitativní. Do konce nezbývá moc zápasů a pokud nechceme dopustit tragický scénář, je potřeba aby se hráči nad sebou zamysleli.

 

 

Fotogalerie: