Neděle, Květen 10, 2015
Výsledek: 
5:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Nováková
Diváci: 
30
Sestava: 
J. Baláš - O. Mikuláš, L. Mládek, M. Absolon, Š. Svoboda - J. Dušek, Michal Šándor, A. Kašpar, Marek Šándor - T. Komárek, R. Přibyl (střídali: R. Shejbal, R. Král, M. Rojkovič)

Ve druhé  minutě se domácí dostali do první příležitosti a jejich šance skončila na tyči naší branky. Poté hra mezi vápny. Náš tým se snažil o kombinaci, domácí nakopávali dlouhé míče za naši obranu. V 39. minutě jim jeden z těchto nákopů vyšel a křížnou střelou na dlouhou tyč 1:0. O minutu pozdějí další únik domácích hráčů a se štěstím doskákal míč do naší branky 2:0.

Druhý poločas začal naší snahou s výsledkem něco udělat, nicméně do nebezpečného zakončení jsme se nedostávali. V 65. minutě se dostal k míči domácí krajní záložník a přehodil J. Baláše 3:0. V 72. minutě pěkná kombinační akce domácích, Balog udělal kličku i Baldovi a do prázdné 4:0. Konečnou podobu výsledku dali domácí v 82. minutě 5:0.

Závěrem: Výsledek je strašidelný, předvedená hra tak špatná nebyla. Nicměné chybí kvalita a to jak v defensivě, tak ofensivě. Musíme zabojovat a s touto abnormální situaci (počet hráčů mimo) se poprat.

Co na to trenér ?

K zápasu jen velmi stručně - výsledek je dost krutý na to, že jsme byli určitě vyrovnaným soupeřem. Domácí tým  nás však vyškolil svou produktivitou. Své hráče musím za přístup pochválit,  bohužel v tomto složení,  v jakém se nyní nacházíme a navíc s hráči, kteří mají již v nohách odehrané zápasy  buď za béčko nebo za dorost to bude těžké i v ostatních utkáních. Oproti výsledku z Bohdanče se  tentokrát nemáme   za co stydět. Můj  dík patří  všem  borcům z béčka za pomoc. Bodování: Balda, Óňa, Luboš, Absa, Kašpi - 6, majkl (michal šándor), Šándy, Štěpán, Příba, Radek Král, Meky, Dúša, Komár, Šejba - 5.

   Sportu zdar, Jirka Tesař 

Fotogalerie: