Sobota, Květen 2, 2015
Výsledek: 
0:2
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
80
Karty: 
30. J.Zeman, 60. T. Madák
Sestava: 
J. Baláš – Š. Svoboda, A. Kašpar J. Zeman, O. Mikuláš –R. Pavliš, T. Madák, Michal Šándor, Marek Šándor– M. Absolon, J. Dušek (střídali: R. Přibyl, R. Král)

Zápas jsme začali chybou v rozehrávce, hostující útočník se zmocnil míče předložil před bránu svému spoluhráči a ten uklidil míč do prázdné 0:1. V 25. minutě průnik do vápna z pravé strany, Balda stačil křižnou střelu vyrazit jen před sebe, dobíhající útočník však neměl problém 0:2. V 30. minutě dovršil naši půlhodinku hrůzy J. Zeman, to když jako poslední hráč fauloval unikajícího útočníka a byl po zásluze vyloučen. V 37. minutě unikl obraně hostí T. Madák, udělal kličku i brankáři ale jeho střelu (po faulu ?) stačil obránce hostí ještě z branky vykopnout. Po té dostal Mady za zbytečné prostesty první žlutou kartu. O minutu později pronikl do vápna J. Dušek, střílel však jen do brankáře.

Druhý poločas jsme začali v zataženém bloku a čekali na možnosti brejku. Toto celkem fungovalo až do 60. minuty kdy dostal druhou žlutou žvanil Mady a poslal náš tým do devíti. Poté jsme už jen bránili a čekali na konec utkání. Další příležitosti hráčů Přelouče zlikvidoval Balda, nebo hráči Přelouče v koncovce zklamali.

Závěrem: Mrzí nedisciplinovanost (Mady). Na druhou stranu torzo v devíti lidech zahrálo jako tým a makalo na plný plyn. Kdo bude hrát příští týden je velkou otázkou. Situaci trenérovi vůbec nezávidím.

A co na to trenér ?

Poděkování patří všem hráčům, kteří v celkovém počtu devět dotáhli zápas do konce bez ostudy, ba naopak, fungovali jako tým a neinkasovali ani jeden gól. Ostudu udělali jiní,  a to si probereme v kabině.Doufám jen, že hráči z béčka nám opět pomohou. body - Balda, Óňa, Absa, Kašpi, Štěpán, Šándy, Majkl, Příba, Radek Král, Šándy Mára, Důša - 7, Pepa, Mady, Roman - 4, hráč zápasu - Absa a Kašpi, kteří výborně napoprvé zastoupili ve stopérské dvojici.

Fotogalerie: