Sobota, Duben 25, 2015
Výsledek: 
5:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Málek
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš - Marek Šándor, L. Mládek, J. Zeman, Š. Svoboda - A. Kašpar, L. Míle, T. Madák, R. Pavliš - T. Komárek, M. Absolon (střídali: Michal Šándor, J. Dušek, R. Shejbal)

Náš tým nastoupil v hodně pozměněné sestavě. Po počáteční oťukávačce nejdříve zahrozili domácí, to když v 20. minutě rozehráli přímý kop za naší obranu, domácí útočník však mířil vedle. V 21. minutě jsme udělali chybu v rozehrávce a střelu domácích tečoval nešťastně za Baldu L. Mládek 1:0. V 30. minutě další míč za naší obranu a domácí se tentokráte nemýlili - podél vyběhnuvšího Baláše 2:0. V 45. minutě pěkné vysunutí T. Komárka A. Kašparem, ten šel sám na branku domácích, mířil však vedle.

V začátku druhého poločasu se na hřišti nic moc nedělo, až v 74. minutě udeřili domácí, to když po další standartní situaci - 3:0. V 82. minutě mohl snížit střídající R. Shejbal, hlavou však mířil nad. V 86. minutě další roh, další nepokrytý náběh a 4:0.  V 90. minutě srazil A. Kašpar ve vápně domácího utočníka  a byla z toho penalta - tu proměnil domácí brankář a stanovil tak konečný výsledek 5:0.

Závěrem: Náš tým nepůsobil kompaktně a předvedl jeden z nejslabších výkonů za poslední dobu. Domácí vyhráli naprosto zaslouženě.

 

A co na to trenér?

Soupeř s kvalitními hráči ukázal svoji sílu na jedničku. S naším oslabeným týmem jsme sice mohli klidně konkurovat, ale to by musel být přístup hráčů na jiné úrovni. Po herní stránce jsme propadli, bohužel co nás v jiných zápasech hnalo doředu (týmový duch), tak to se po několika nevydařených situacích zcela vytratilo. Myslím, že za přístup se museli všichni hodně stydět. Bodování: všichni 3, jsem hodně naštvanej a tým bude potrestanej za ostudu. Klidně bych prohrál 10:0 a rád uznal, že soupeř byl lepší, kdybych se za naši hru nemusel stydět. Sportu zdar, Jirka Tesař