Sobota, Únor 28, 2015
Výsledek: 
2:3
Poločas: 
1:3
Poznámka: 
Dřenický pohár
Rozhodčí: 
Čížek
Diváci: 
0
Sestava: 
J. Baláš - R. Shejbal, M. Koláček, O. Mikuláš, J. Zeman, - A. Kašpar, L. Vach, T. Madák, Marek Šándor - M. Absolon, T. Komárek (střídali: J. Roček, D. Svoboda, Š. Svoboda)

Čeho si všiml při  zápase s Rohoznicí Roveňský poločas? 

Soupeř, který je aktuálně na 3. místě III. třídy Přeloučsko svým výkonem mile překvapil, řádně  prověřil naše borce. V jeho řadách jsme poznali např. gólmana Vidu, který chytal za Libišany, či šikovného  A.Spěváka, kterého si dobře pamatujeme ze Dřítče. A co náš  tým? Tentokrát chvályhodně naplněná lavička náhradníků, návrat Luďi Vacha, který působil, jako by měl na ústech náplast, společný zápas otce Davida (nar.1973) a jeho syna Štěpána (nar. 1998) Svobodových, několik individuálních chyb, které mohou být do budoucna určitě i poučením, hbitý "Komár" v útoku.  A taky, verbální konflikt, dříve spíše neslyšitelných hráčů,  Aleše Kašpara a Tomáše Madáka. U Tomáše to není poprvé, že vybouchl jako papiňák, v mistráku by to mohlo při případném  vyfasování červené karty znamenat zbytečné oslabení týmu....

A co na to trenér?

Velkým plusem byla opravdu plná lavička. Doufám, že to vydrží i nadále :-) Před zápasem jsme si řekli, že se zaměříme na mluvení (pozn. ne kecání). Několik hráčů dostalo i v tomto směru úkoly. Bohužel to na hřišti nebylo znát. Kvitoval jsem návrat Luďi a doufám, že zůstane. Jeho přístup k ostatním se mi líbil. Určitě od něj budu chtít aby víc mluvil a byl dirigentem středové řady. Celkové pojetí hry nebylo z mého pohledu dobré. Občas chaos, obrana nebyla kompaktibilní,  někteří hráči asi neměli svůj den. Chyběla nabídka, jako by někteří ani neměli chuť hrát. Sestava byla opět trochu pozměněná, ale to by se na hráčích nemělo nějak projevovat. Vím, že se všichni snaží  a věřím, že si vše postupem času sedne. Největším problémem je však stále to mluvení mezi hráči :-(.  Přitom stačí zakřičet mnohdy jen slovíčko (sám, záda, otoč, dej, atd. atd.) Sportu zdar Jirka Tesař.

=