Neděle, Listopad 9, 2014
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon
Rozhodčí: 
Šťourač
Diváci: 
110
Sestava: 
J. Baláš - O. Mikuláš, L. Mládek, J. Zeman, O. Koláček - M. Brňák - L. Johanides, T. Madák, M.Koláček, L. Míle - M. Absolon

Do první příležitosti se dostal náš tým, to když ve druhé minutě našel L. Míle ve vápně L. Johanidise, ale ten mířil hlavou nad. O minutu později se pěkně uvolnil hráč prvních minut L. Míle, jeho střelu stačil domácí brankář vytěsnit na roh. V 22. minutě se dostal k odraženému míči domácí středopolař a pěknou střelou trefil tyčku naší branky. V 30. minutě velká příležitost domácích, ale J. Zeman stačil míč odkopnout z branky za již překonaným J. Balášem. V 38. minutě pěkná akce domácího obránce, který prošel individuálně středem naší obrany, J. Baláš však stačil jeho střelu vytěsnit na roh. 

V 47. minutě další příležitost domácích, ale O. Koláček stačil střelu do odkryté branky skluzem zablokovat. V 52. minutě další velká příležitost domácích, Balda však čaroval. V 54. minutě to mohlo být nedáš-dostaneš, to když M. Koláček uvolnil průnikovou přihrávkou L. Johanidise, ten však mířil jen do nohou domácího brankáře. V 58. minutě hasil chybu v naši rozehrávce L. Mládek faulem a jelikož byl posledním hráčem naší sestavy, byl za svůj zákrok červeně oceněn. V 62. minutě vybojoval míč L. Johanides předložil M. Absolonovi a ten dokázal prostřelit domácího brankaře 0:1. V 75. minutě nechal hlavní sudí pokračovat ve hře po nebezpečně hře D. Velinského, ale Balda příležitost domácích lapil. V 83. minutě další příležitost domácích, ale domácí útočník hlavičkoval ze záklonu nad. V 86. minutě průnik domácích z pravé strany míč pod sebe a bezmocný Baláš mohl jen míč lovit ze své sítě 1:1. V 88. minutě další šance domácích zakončená nepřesně. V 89. minutě rychlý protiútok domácích, dva prohrané souboje na pravé straně, nabídka před branku a do poloprázdné branky 2:1.

Závěrem: Utkání, ve kterém jsme dlouho drželi vedení, nicméně domácí měli více nebezpečních příležitostí a v posledních minutách dokázali dvě proměnit. Náš tým tím jen potvrdil tristní bilanci ze soupeřových hřišt.

Fotogalerie: