Sobota, Listopad 1, 2014
Výsledek: 
4:1
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Absolon 2x, A. Kašpar, M. Koláček (p)
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
80
Sestava: 
Kopřiva (1*) – Mikuláš (1), Mládek (1), Zeman (1), Koláček O. (1) – Brňák (2,5) – Míle (2), Koláček M. (1), Madák (2,5), Kašpar (nehodnocen pro malý počet odehraných minut - Absolon (1,5)(Střídali: Roček, Marek Šandor)

Již v první minutě se přes tři hostující hráče individuálně prosadil Míle předložil střílený centr před bránu, u kterého byl první A. Kašpar a bylo to 1:0. O dvě minuty později vyzkoušel hostující hráč pozornost našeho staronového brankaře, ale Kopr nadvakrát jeho střelu zlikvidoval. V 9. minutě  po vyhrané Mikulášově obranné hlavičce stoper hostujících zahrával malou domů,  jeho úmysl vystihl Absolon a lobíkem 2:0. Ve 13. minutě po našem rohu  se nedomluvil Kašpar s Koláčkem a hostující útočník po asistenci Kašpara pádil od půlky sám na brankáře,  předložil lépe postavenému spoluhráči a do prázdné branky 2:1. V 18. minutě  se zbytečně po soukromé debatě s hlavním rozhodčím nechal vyloučit „muž 20 minut“ A. Kašpar a hráli jsme o deseti. Deset minut před poločasem Madáka na hranici vápna fauloval hostující hráč a nejslabší člen na hřišti rozhodčí Rambousek kompenzoval a vyloučil i hostujícího hráče a hrálo se 10 na 10.

Ve druhém poločase v 60 minutě přišel nejlepší zákrok domácího lapáka, když gólovou střelu vyrazil reflexivně na tyč a ještě před dorážejícím hráčem míč schoval do náruče. V 70. minutě po přihrávce Koláčka M. se v těžkém osobním souboji prosadil podél gólmana Absolon a bylo to 3:1. V 80. minutě postupoval Madák sám na brankáře, který ho fauloval a rozhodčí Rambousek nařídil pokutový kop a brankáři udělil žlutou kartu. Penaltu Koláčem M. proměnil a bylo po zápase 4:1.

 

Závěrem – opět jsme doma neprohráli a porazili první mančaft tabulky. Poděkování patří Kopřivovi , který zaskočil za naší jedničku a vedl si více než dobře, možná byl měl oprášil rukavice a začít zase chytat J.  Přáním asi všech by bylo, aby pan „rozhodčí“ Rambousek nás již nikdy nepískal.

 

Zapsal – opět od stánku Král D.

Fotogalerie: