Neděle, Říjen 26, 2014
Výsledek: 
4:5
Poločas: 
2:3
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
Nečesaný, P. Motyčka, J. Prokeš, J. Dušek
Rozhodčí: 
Ledajaks
Diváci: 
40
Sestava: 
M. Rojkovič - M. Kašpar, Michal Šándor, J. Roček, R. Král - J. Dušek, J. Prokeš, Marek Šándor, P. Motyčka - R. Přibyl, M. Nečesaný (střídal: R. Shejbal)

Utkání pro nás začalo smolně, to když již ve 4. minutě zapadla tečovaná střela Vrátila do šibenice naší branky 0:1. V 15. minutě se dostal za naší obranu hostující hráč, M. Rojkovič však stačil míč vytěsnit na roh. V 20. minutě skončila v naší síti skákavá střela, kterou nestačil M. Rojkovič zpacifikovat 0:2. V 23. minutě našel R. Král M. Nečesaného, ten využil nedůrazu hostující obrany a krásnou střelou z poza vápna snížil 2:1. V 32. minutě bylo vyrovnáno, to když se k odraženému míči dostal v šestnácce P. Motyčka a technickkou střelou prodal své zkušenosti 2:2. V 40. minutě další nešťastný odraz v našem vápně a chvojenecký Vratil dovršil hattrick 2:3.

Na začátku druhého poločasu zahráli hosté signál po rohovém kopu a neudržitelný Vrátil pěkně patou na 2:4. Poté zůstavali šance na obou stranách nevyužity. Až v 80. minutě se dostal odražený míč k L. Vachovi, který pronikl do naší šestnácky a podél M. Rojkoviče 2:5. Nicméně náš tým nesložil zbraně a odměnou mu bylo snížení J. Prokešem v 84. minutě 3:5. V 86. minutě našel odražený míč v šestnáctce hostí J. Dušek a bylo to 4:5. Vyrovnat jsme však již nestačili.

Závěrem: Utkání ve kterém jsme bojovali až do konce, rozhodl nebývale střelecky můzou políbený Vrátil. Rozhodující branku dal náš hráč (zapůjčení do Chvojence na hostování) L. Vach.

Fotogalerie: