Sobota, Říjen 25, 2014
Výsledek: 
2:1
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon
Rozhodčí: 
Klíma
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš (1,5) - O. Mikuláš (2), J. Zeman (2,5), L. Mládek (3), A. Kašpar (2,5) - M. Brňák (2,5) - L. Míle (4), T. Madák (2), M. Koláček (1,5), L. Kaplan (4) - M. Absolon (2,5) (střídali: L. Johanides, J. Roček)

Domácím patřil úvod zápasu a v 6. minutě se radovali ze svého vedení, to když dokázal svojí šikovností a rychlostí přes dva naše hráče (L. Mládek a J. Zeman) projít domácí Kušnír a střelou na první tyč nedal Baldovi šanci 1:0. V 10. minutě další míč za naší obranu na rychlonohé útočníky, Balda však reflexivně dokázal míč vytěsnit nohou na roh. V 17. minutě první příležitost našeho týmu, to když našel na hranici velkého vápna M. Absolon volného L. Kaplana, jeho technická střela však mířila vedle. V 20. minutě první (a bohužel ne poslední) chybné rozhodnutí hlavního sudího, když našemu týmu upřel jasnou penaltu za ruku domácího obránce. V 30. minutě obral o míč u rohového praporku váhajícího domácího stopera M. Absolon a střelou na první tyč srovnal skóre utkání 1:1.

Domácí přeskupili do druhého poločasu své šiky (hra na tři útočníky) a než-li se s tím náš tým srovnal, dostali se dvou velkých příležitostí, které však dokázal Balda extra zákroky zneškodnit. V 51. minutě se dostal do příležitosti M. Koláček, jeho lob, však skončil až za brankou domácích. V 52. minutě byl faulován (ve vápně/před vápnem) pronikající M. Koláček, M. Absolon z přímého kopu však jen do zdi. V 62. minutě vyslal M. Koláček do samostatného úniku M. Absolona, ten však nedokázal domácího brankáře prostřelit. V 65. minutě další příležitost ke změně skore tentokráte pro domácí - domácí útočník však v jasné pozici hledal ještě svého spoluhráče. V 66. minutě naše obrana zaspala při bránění standartní situace soupeře a domácí hráč hlavou nedal Baldovi sebemenší šanci 2:1. V téže minutě mohli domácí vstřelit další branku, to když náš tým chyboval při rozehře, Spěvák trefil však jen tyčku naší branky. V 85. minutě mohli definitivně o výsledku rozhodnout domácí, mířili však ve vyložené situaci (5 m od branky) mimo naši svatyni. V 87. minutě další příležitost domácích (po chybně posouzené offsidové situaci) Balda však dokázal zachránit.

Závěrem: Vyrovnané utkání plné šancí na obou stranách, jehož výsledek dle mého názoru svými hrubými chybami (snad nechtěnými) ovlivnil nejslabší  muž na hřišti hlavní sudí Klíma.

Fotogalerie: