Neděle, Říjen 19, 2014
Výsledek: 
2:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Koláček (P), L. Kaplan
Rozhodčí: 
Kykal
Diváci: 
60
Sestava: 
Baláš (1,5) – Kašpar (3), Mládek (2) , Zeman (1), Koláček O. (2,5) – Brňák (2,5) – Míle (2,5), Madák (2,5) , Koláček M (1,5)., Kaplan (2,5) - Absolon (2,5) (Střídali: Mikuláš a Roček nehodnoceni pro malý počet odehraných minut.)

V prvním poločase  diváci příliš možností ke skórování neviděli. Za zmínku stojí pouze dva pokusy hostů jedna ze standartní situace a druhá těsně vedle levé Baldovy tyče.

Na začátku druhé půle Madák rozehrál standartní situaci na Brňáka, kterého svojí nešikovností hostůjící hráč fauloval a kopala se penalta, kterou „novopečený otec“ Koláček M. „alá panenka“ proměnil.  O 15 minut později dostal přihrávku Brňák a z 29 metrů krásnou utaženou střelu a po zásahu brankáře orazítkoval spojnici.  Kdyby to byla branka mohla se ucházet o roveňský gól podzimu J.  Na druhé straně pěknou střelu hostujícího útočníka, která by pravděpodobně vymetla pavučiny vyrazil Baláš na roh. V závěru utkání po přihrávce Madáka postupoval Kaplan sám na brankáře chtěl ještě vylepšit svoji pozic lépe postavenému spoluhráči, avšak jeho úmysl vystihl hostujíci brankář , bohužel k jeho smůle vyrazil balón opět k nohám Kaplana, který neměl problém proměnit nabídnutou šanci a do prázdné branky na 2:0.

 

Závěrem: Bojovné, vyrovnané utkání se mohlo divákům líbit. Jen tak dál.

 

Zapsal: od stánku Král D.

Fotogalerie: