Sobota, Říjen 11, 2014
Výsledek: 
5:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Derner
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš (4) - D. Král (nehodnocen), L. Mládek (4), M. Koláček (4), A. Kašpar (4,5) - J. Roček (5) - L. Johanides (5), O. Mikuláš (5), T. Madák (5), L. Kaplan (2) - M. Absolon (5) (střídali Marek Šándor (5), R. Král(nehodnocen))

Do toho utkání musel náš lodivod udělat čtyři změny oproti minulému zápasu s Dašicemi (chyběli L. Míle, O. Koláček, M. Brňák a J. Zeman). Bohužel tyto změny se na konečném výsledku a našem herním projevu projevili více než-li se sluší a patří. Vývoj celého zápasu předznamenala situace ze třetí minuty, to když M. Koláček (jindy bezchybný) poslal pomalou malou domů, které se zmocnil domácí útočník, L. Mládek však stačil ještě tuto příležitost domácích zneutralizovat. V 9. minutě první naše příležitost k změně výsledku, to když T. Madák uvolnil M. Absolona, ten však tentokráte své pověsti střelce nedostál. V 17. minutě pěkný průnik M. Absolona, příhra před branku, střela L. Jonanidise, kterou však domácí stačili zblokovat na roh. V 20. minutě další nepříjemnost pro náš tým, to když kvůli zranění musel střídat D. Král. V 25. minutě se celá naše lavička zlobila na laika na pomezí (třetí rozhodčí nedorazil), to když pro domnělý offside zastavil samostatný únik M. Absolona na domácí branku. V 36. minutě předvedli pěknou kombinační akci také domácí, to když se dostal za naší obranu Biath a stačil přehodil i vyběhnuvšího Baldu 1:0. V 42. minutě přímý kop M. Absolona, ale domácí brankář byl u své tyčky včas. V 45. minutě velká šance domácího mužstva, která však skončila střelou mimo naše tyče.

V 46. minutě získali domácí laciný roh (špatné zpracování M. Koláčka) a A. Kašpar si uklidil nechtěně míč do své sítě 2:0. Od této chvíle existovalo na hřišti jen jedno mužstvo a náš tým se na nic nezmohl. V 54. minutě se dostal ke střele Biath a trefil přesně k tyči 3:0. V 76. minutě se nám nepovedlo zahrát offsidovou past a Biath postupoval sám na Baldu udělal mu kličku a do prázdné branky dovršil svůj hattrick 4:0. Aby toho nebylo na náš tým málo, tak v 86 minutě chyboval v rozehrávce J. Baláš, tuto minelu dokázal L. Johanides uhasit jen za cenu faulu a Koki se z penalty nemýlil 5:0.

Závěrem: Zápas blbec se vším všudy, hodně absencí, zranění D. Krále a ještě výkon pod psa. Věřme, že jsem si to letos už vybrali a obdobný výkon od našeho mužstva už dlouho neuvidíme.

Fotogalerie: