Neděle, Říjen 5, 2014
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon 2x, L. Mládek
Rozhodčí: 
Šťourač
Diváci: 
150
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (1,5), L. Mládek (2), J. Zeman (1,5), A. Kašpar (2) - M. Brňák (3) - L. Míle (2,5), O. Mikuláš (2), T. Madák (2,5), L. Kaplan (1,5) - M. Absolon (2) (střídali:O. Koláček, T. Rataj, J. Roček)

Na posvícení k nám přijel mladý a perspektivní soupeř z Dašic. Od první minuty se hrál rychlý, fyzicky náročný zápas. Do vedení se mohli dostat Dašice, to když po centru  z pravé strany se před naší brankou objevil nehlídaný P. Šmejda, mířil však hlavou vedle naší branky. A tak jsme se mohli z vedení radovat my, to když v 26. minutě unikl po pravé straně L. Míle, poslal centr přesně na M. Absolona a ten se nemýlí 1:0. V 35. minutě bylo vyrovnáno, to když se okolo A. Kašpara obtočil P. Šmejda a dokázal prostřelit i vyběhnuvšího Baldu 1:1. O tři minuty později jsme si však vzali vedení zpět, to když T. Madák vysunul M. Absolona a ten podél brankáře 2:1. Do poločasu mohli hráči Dašic opět vyrovnat, ale Balda stačil v 45. minutě jejich příležitost zneutralizovat.

Na začátku druhého poločasu jsme potvrdili naše vedení, to když se po závaru ve vápně doslal k hlavičce L. Mládek a se štěstím protlačil míč až do branky Dašic 3:1. V 58. minutě se po pěkné kombinační akci dostal do zakončení T. Madák, váhal však tak dlouho až obránce stačil jeho střelu zablokovat. V 64. minutě měl další příležitost ke skórování A. Kašpar zakončoval však jen slabě. V 68. minutě mohl zkompletovat hattrick M. Absolon, jeho střelu (již za překonaným brankářem) stačil obránce odkopnout na roh. V 69. minutě neudržel ve svých tlapách horký balón J. Baláš, hostující útočník však mířil vysoko nad. V 75. minutě si naběhl na roh O. Mikuláš, jeho střela bez přípravy však mířila zpět k rohovému praporku. V 84. minutě předvedl krásnou individuální akci L. Míle, to když přešel přes tři protihráče, dobře vystřelil, brankář Dašic však vytáhl ze své brašny exluzivní zákrok a míč vyrazil na roh.

Závěrem: Krásné, fyzicky náročné utkání v němž naši hráči nechali na hřišti vše a dočkali se tak i potlesku na otevření scéně (u nás věc nevídaná). Utkání přihlížela slušná divácká kulisa. Děkujeme vedení a hráčům Dašic, že souhlasili se změnou hřiště tohoto utkání.

Fotogalerie: