Neděle, Září 28, 2014
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Dušek 3x
Rozhodčí: 
Šebetka
Diváci: 
60
Sestava: 
M. Rojkovič- R. Král, L. Mládek ,J. Roček, M. Kašpar- P. Motyčka, Michal Šándor, L. Johanides, J. Dušek, J. Prokeš, M. Nečesaný (střídal: R. Přibyl, Marek Šándor, Radek Shejbal)

Po neúspěšném minulém kole ve Velinách jsme se rozhodli udělat změnu v rozestavení   (nastoupili jsme v rozestavění 3-4-3) již od začátku utkání. Do začátku utkání jsme nakročili s vervou a touhou po vítězství, ze které jsme v pozdější době dokázali vytěžit i branky.  Do šancí jsme se dostávali  zejména po brejkových příležitostech leč koncovka byla žalostná.  Nejblíže brance pak byla dalekonosná střela L. Mládka, která skončila jen na břevně a  tyči branky hostů. Po nepřesnosti hostujícího brankáře se neujala ani šance L.  Johanidese.  Naši diváci se přece jen dočkali do konce prvního poločasu, to když se J. Dušek dostal po nepřesnosti hostujících obránců k odraženému míči a ten uklidil přízemní střelou k levé tyči. Diváci se do poločasu mohli radovat i po druhé, ale (pro mě) z nepochopitelných důvodů rozhodčí Šebetka nepískl  v 45. minutě faul hostující brankaře v pokutovém území na J. Duška.

Do druhého poločasu jsme vlétli jako velká voda, ale naše šance jsme nedokázali zužitkovat. Nakonec se diváci dočkali i druhého gólu po brejkové situaci, to když poslal dlouhý míč za obranu R. Shejbal  u míče byl nejdříve domácí snajpr J. Dušek, který sám pelášil na bránu, udělal kličku brankářovi a uklidil míč do odkryté branky.  Za krátkou chvíli se mohli diváci radovat potřetí,  to když se po závaru před hostující brankou dostal k míči opět J.Dušek, který byl  faulován a rozhodčí tentokrát neváhal nařídit pokutový kop.  Penaltu sám faulovaný J. Dušek proměnil. A vypadalo to, že je o výsledku rozhodnuto, ale domácí udělali v posledních minutách chyby, které je mohli mrzet. Nakonec jen Ředice snížili na rozdíl jedné branky,  srovnat se jim již nepodařilo.

 

Závěr: Soupeře jsme přehrávali a dostávali jsme se do vyložených šancí a tři body jsme si zasloužili. Jen bych kritizoval trestuhodné zahazování vyložených šancí.  Hosté mohou být rádi za dosažený výsledek, protože si mohli domů přivést pěkný ranec , podržel je však jejich brankář.

Sepsal: Jakub Dušek

Fotogalerie: