Sobota, Září 27, 2014
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Mládek, L. Kaplan, M. Koláček
Rozhodčí: 
Syrůček
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král (1), M. Koláček (2,5), L. Mládek (2,5), J. Zeman (1,5) - M. Brňák (3,5) - L. Míle (2), T. Madák (3), O. Mikuláš (2), L. Kaplan (2) - M. Absolon (2,5) (střídali: J. Roček, Marek Šándor, T. Rataj)

Do vedení jsme se mohli dostat hned v první minutě, to když propadl míč za obranu až na M. Absolona, ten překonal i hostujícího brankáře, byl však pískán offside a branka nemohla platit. Do vedení se tak dostali hráči Opatovic, to když se zapojil (nechtíc) do naší rozehrávky i sudí Syrůček a byl z toho brejk na J. Baláše, který fauloval a hosté se z penalty nemýlili 0:1. O pět minut později bylo však vyrovnáno, to když rozehrál přímý volný kop T. Madák na zadní tyči se objevil všudybyl L. Mládek a hlavou 1:1. V 30. minutě pěkná kolmice M. Absolona na L. Kaplana, hostující brankář však zasáhl na výbornou. V 32. minuě další přímý kop T. Madáka, ve vápně opět volný L. Mládek, tentokráte však nohou mířil vedle branky. V 42. minutě vybojoval míč ve vápně M. Absolon, brankář hostí však stačil celou situaci uhasit.

Hned v úvodu se dostali hosté do velké šance, to když naší obraně unikl ex divizní J. Balog, mířil však vedle naší branky. V 52. minutě zahrávali hráči Opatovic roh, který nešťastně propadl až k M. Brňákovi, od kterého se odrazil míč do naší branky 1:2. V 65. minutě bylo opět vyrovnáno, to když si našel dlouhý míč od D. Krále L. Kaplan a pro něj netypicky hlavou 2:2 (za přispění brankáře hostí). V 75. minutě jsme měli další příležitost překlopit vedení na svou stranu, to když se ve vápně pěkně uvolnil opět L. Kaplan, obránce hostí však zaskočil za jejich branaře a míč putující do branky odkopl na aut. Rozhodující okamžik utkání přišel v 89. minutě, to když brankář hostí fauloval ve vápně naší novou akvizici T. Rataje a M. Koláček se při zahrávání pokutových kopů většinou nemýlí 3:2. Hosté poté vrhli všechny síly do útoku, ale při jejich šancích na konci zápasu  (na můj vkus jich bylo docela dost) čaroval Balda. Utkaní se hlavnímu sudímu tolik líbilo, že nám dopřál celých 97. minut hry.

Závěrem: Další těžké utkání s vyrovnaným soupeřem, které jsme zvládli a držíme tak domácí neporazitelnost.