Neděle, Září 21, 2014
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Soutěžní
Rozhodčí: 
Jakoubek
Diváci: 
80
Sestava: 
J.Baláš 3 - D. Král 4.5, M. Koláček 4, J. Roček 4, A. Kašpar 4 - M. Brňák 4 - L. Mile 4.5, L. Kaplan 2, O. Mikuláš 2, L. Johanides 3.5 - M. Absolon 3. Střídali: Šandor Michal 4, J. Dušek 4

V 9. minutě první příležitost pro skorování pro naše mužstvo (a bohužel také poslední) to když vybojoval míč L. Míle sehrál pěknou kombinaci s L. Kaplanem a M. Absolonem, který ideálně našel na značce pokutového kopu M. Brňáka ten však svoji technickou střelu mezi tři tyče nevtěsnal. V 13. minutě se po pravé straně (přes D. Krále) prohnal domácí záložník střílejícím centrem našel před brankou domácího útočníka a ten nedal Baldovi šanci 1:0. V 14. minutě se dostal do zakončení hlavou L. Johanides, chyběl však důraz i přesnost. V 24. minutě podnikli domácí další rychlou akci tentokráte po levé straně (přes A. Kašpara) a bohužel pro nás se stejným koncem 2:0.

Během přestávky se v Přelouči přehnal nevídaný slejvák a tato skutečnost ovlivnila i hru v druhé půli (míč se zastavoval často v kalužinách vody, což vedlo k hodně nepřesnostem). V 48. minutě jsme měli štěstí, to když přeloučtí trefili tyč naší branky. V 66. minutě mohl výsledek korigovat M. Absolon, který se pěkně uvolnil v šestnáctce domácích, mířil však jen do nohou vyběhnuvšího brankáře. V 69. minutě nesklapla naše offside past a domácí plejer udělal kličku i J. Balášovi a do prázdné branky v podstatě rozhodl utkání 3:0. V 80. minutě domácí opět trefili tyč naší branky. V 82. minutě (vlivem terénu - míč se zastavil ve vodě) neodhadl přesně situaci J. Baláš a domácí neměli problém trefit odkrytou svatyni 4:0.

Závěrem: Toto utkání jsme nezvládli. Soupeř byl rychlejší, argesivnější a přesnější. Jeho výhra byla zcela zasloužená. Z našeho týmu jde snad jen pochválit neunávného bojovníka L. Kaplana.  Druhý poločas se hrál na těžkém terénu. Býti to na našem hřišti zcela určitě by byl terén nezpůsobilý.