Neděle, Září 14, 2014
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Prokeš 3x
Rozhodčí: 
Sponer
Diváci: 
50
Sestava: 
Bareš – R. Král. J. Roček, R. Schejbal, M. Kašpar – P. Motyčka, Mich. Šándor, Mar. Šándor, J. Dušek – J. Prokeš, R. Přibyl (M. Nečesaný, M. Rojkovič)

K dnešnímu utkání do Topol areny zavítal tradiční soupeř z Býště, který přijel s poměrně omlazeným kádrem a několika novými tvářemi. Hosté se hned ujali aktivity a během prvních pěti minut dvakrát zahrozili. Naštěstí pro nás jim však branková konstrukce byla malá a pokračovalo se za stavu 0:0. Ve 13. minutě spolu pěkně zakombinovali J. Prokeš a Mar. Šándor a prvně jmenovaný s pomocí několika odrazů dostal míč do soupeřovy branky 1:0. Hned po rozehře jsme vybojovali míč a J. Dušek předložil perfektní centr P. Motyčkovi, ten však hlavou mířil mimo branku. V 16. minutě jsme u postranní lajny rozebrali soupeře, Michal Šándor měl čas na centr a přesně našel hlavu J. Prokeše, který se zkušeností sobě vlastní rozvlnil síť podruhé 2:0. Ve 22. minutě se osmělili opět i hosté a centr, který naše obrana podskočila dokázali uklidit do branky 2:1. V 32. minutě vyslal Michal Šándor pumelici zpoza vápna, ale brankář hostí se tentokráte blýsknul skvělým zákrokem. Ve 45. minutě běžel R. Přibyl ze strany sám na brankáře, ale bohužel ho ani nadvakrát nedokázal překonat, a tak jsme šli do kabin s nejtěsnějším náskokem.

 

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nenabídl, bylo vidět mnoho nepřesností na obou stranách a hra  se odehrávala nejčastěji mezi vápny obou soupeřů. V 72. minutě se zničeho nic hosté dostali ke střele a naše posila z áčka a opora zadních řad :-) J. Roček tečoval balon mimo dosah bezmocného Bareše. Naštěstí jsme nesložili zbraně a v 81. minutě jsme byli odměněni brankou. Rozhodčí Sponer nechal pokračovat hru i přesto, že mu asistent signalizoval offside (žřejmě chybně) a R. Přibyl předložil míč J. Prokešovi, který z úhlu propálil vše, co mu stálo v cestě a uzavřel tak brankový účet utkání na 3:2. V závěru se spíše nehrálo než hrálo, jelikož se hosté nedokázali smířit s uznaným golem a olej do ohně přilila ještě červená karta pro R. Přibyla a zmatečné rozhodování sudího Sponera, který ještě udělil množství žlutých karet pro hostující tým.

 

Závěrem: Byli jsme lepší, škoda zbytečně vyhecovaného závěru. Hattrickem se blýskl kapitán J. Prokeš.

 

Zapsal:  P. Švarc

Fotogalerie: