Sobota, Srpen 30, 2014
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Mistrovské
Branky: 
M. Absolon 3x, L. Kaplan
Rozhodčí: 
Kudyn
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš - O. Koláček, L. Mládek, M. Koláček, D. Král - L. Kaplan, T. Madák, A. Kašpar, L. Johanides - M. Absolon, L. Míle (střídali J. Roček, M. Brňák, Marek Šándor)

Hned  v první minutě se dostal ke střele z hranice vápna L. Míle, mířil však jen do prostřed branky. V 3. minutě centr M. Absolona a zakončující L. Kaplan do boční sítě.  V 7. minutě opět pálil L. Míle k odraženému míči se dostal L. Kaplan a nedal branaři hostí šanci 1:0. V 9. minutě našel L. Míle M. Absolona jeho pěknou technickou střelu brankář hostí lapil. V 10. minutě vybojoval míč L. Kaplan (chybná rozehra hostí) ideálně předložil M. Absolonovi, ten však v tváří v tvář zklamal. V 36. minutě únik domácích 3 na 1 zakončený jen střelou mimo branku.

V 47. minutě pěkná průníková přihrávka M. Brňáka na M. Absolona, který trefil jen vyběhnuvšího Mičjana. V 53. minutě nevídaný útok tři na branaře, ale špatná přihrávka M. Brňáka. V 54. střela M. Absolona opět jen do nohou brankáře hostí. V 55. minuě vybojoval míč T. Madák střílel však jen do tyče branky. V 73. minutě centr L. Kaplana a M. Absolon nedal branaři šanci 2:0. V 78. minutě si svoji spolupráci oba hráči zopakovali - nahrávající L. Kaplan a zakončující M. Absolon 3:0. V 80. minutě vybojoval míč M. Absolon a střelou z vápna dovršil svůj hattrick - 4:0.

Zápas měl náš tým pod kontrolou. Hosté dorazili jen v devíti, a i když bojovali na body to nebylo. Náš tým rozhodl zápas až v poslední dvacetiminutovce.