Sobota, Srpen 9, 2014
Výsledek: 
7:2
Poločas: 
3:0
Poznámka: 
Přátelské utkání
Branky: 
M. Absolon 3x, T. Madák 2x, Marek Šándor, M. Koláček
Rozhodčí: 
Zeman
Diváci: 
20
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, M. Koláček, J. Roček, A. Kašpar - o. Mikuláš - L.Johanides, T. Madák, L. Míle, L. Kaplan - M. Absolon (střídal: Marek Šándor, J. Dušek, R. Shejbal)

V páte minutě velká chyba v sezemické obraně a únik L. Kaplana a T. Madáka na osamostatněhé brankáře a T. Madák neměl problém uklidit míč do prázdný branky 1:0. V 28. minutě rychlá akce hostujícího týmu po pravé straně, křižná přihrávka do vápna a exclusivní zákrok J. Baláše. V 31. minutě vysunutí M. Absolona T. Madákem a šutér Absa si brankáře vychutnal 2:0. V 37. minutě průnik L. Kaplana z boku do šestnácky a zakončení do boční sítě. V 43.minutě průnik M. Koláčeka středem přes celé hřiště a lišácké zakončení 3:0.

V 47. minutě krásná individuální akce M. Absolona zasekávačka a technická střela na zadní tyč 4:0. V 53. minutě nedorozumění v naší obraně, Balda však zachránil. V 54. minutě samostatn únik T. Madáka a podél brankáře 5:0. V 56. minutě pumelice M. Absolona do břevna sezemické branky. V 58. minutě přesný centr Marka Šándora a M. Absolon hlavou v pohodě dokonal hattrick 6:0. V 66. mintuě zaspal O. Mikuláš, hráč Sezemic postupoval sám na branku a podél Baldy 6:1. V 70. minutě se po rohu opět prosadil hostující útočník a bylo to 6:2.  V 78. minutě chytrá střela Marka Šándora a brankář hostí  byl bez šance 7:2. V 87. minutě ještě O. Mikuláš vysunul L. Míleho, jen však křižnou střelou branku netrefil.

Závěrem: Překvapivě vysoká výhra, která potěší. Tentokráte jsme měli dobrou úspěšnost v zakončení. Soupeř nebyl kompletní, nicméně svým výkonem zklamal.