Neděle, Květen 25, 2014
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
0:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Prokeš 2x, Mar. Šándor 2x
Rozhodčí: 
Sponner
Diváci: 
40
Sestava: 
J. Baláš - M. Nečesaný, R. Shejbal, L. Hloupý, T. Bareš - L. Johanides, J. Prokeš, Michal Šándor, Marek Šándor - J. Dušek, R. Přibyl (střídali: P. Motyčka, M. Cimfl)

První naše šance byla k vidění ve čtvrté minutě, to když poslal míč za obranu L. Johanides a R. Přibyl mířil ve vyložené příležitosti vedle branky. V 6. minutě se do první příležitosti dostali i hráči Býště, jenž trefili pravou tyčku naší branky. V 26. minutě se dostal do vyložené příležitosti (a ne jediné) rychlonohý J. Dušek, mířil jen do nohou brankáře. V 29. minutě udělal R. Přibyl kličku i brankáři z nulového úhlu mířil však jen do boční sítě. V 32 minutě největší naše příležitost prvního poločasu, to když centr M. Nečesaného našel cca metru před brankou J. Duška, ale ten mířil hlavou jen do břevna branky hostí, odražený míč pak nedokázal dostat mezi tři tyče ani Michal Šándor.  O minutu později technická střela Marka Šándora, která skončila na tyčce. V 37. minutě vysunul Michal Šándor J. Duška, který opět branku netrefil. V 38. minutě ojedinělá šance hostí, kterou dokázal Balda vyrazit na roh. 

Na začátku druhého poločasu se naše tifosi už branky dočkali, to když v 50. minutě předložil R. Přibyl J. Prokešovi a ten křižnou střelou levou nohou na vzdálenější tyč 1:0. V 57. minutě prodloužil hlavou míč za obranu J. Prokeš a Marek Šándor postupoval sám na branku a zachoval se jako mazák - střelou k tyči 2:0. V 65. minutě přiťukl J. Dušek míč Marku Šándorovi a ten technickou střelou nedal brankáři opět žádnou šanci 3:0. V 67. minutě se dostal do další vyložené příležitosti J. Dušek, ale ten by dnes branku nedal ani do prázdné. V 85. minutě míč pod sebe od J. Duška a J. Prokeš levou nohou opět na zadní tyč 4:0. V 87. minutě mohl zkompletovat hattrick Marek Šándor, tentokráte bohužel ve vyložené příležitosti zklamal.

Kaňkou zápasu je  zranění jednoho z hráčů hostí (po nezaviněném střetu  a následném pádu), který byl následně s podezřením na zlomenou klíční kost převezen do nemocnice. Přejeme mu brzké uzdravení.

Závěrem: Utkání, ve kterém naše mládí dominovalo a nebýt neschopnosti v koncovce mohli si hosté odvézt větší příděl.

Fotogalerie: