Sobota, Květen 17, 2014
Výsledek: 
5:1
Poločas: 
2:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach (P)
Rozhodčí: 
Benera
Diváci: 
40
Sestava: 
J. Baláš (2) - D. Král(3,5), A. Kašpar (2,5), L. Mládek (2), D. Šišán (3,5)- M. Brňák (3)- J. Franc (2,5), L. Vach (2), L. Kaplan (1,5), L. Johanides (3)- M. Absolon (2) (střídal O. Mikuláš (3))

Proti aktuálnímu lídrovi naší soutěže, jsem nastoupili koncentrovaně s odhodláním bodovat. Domácí se dostali do první příležitosti v 10. minutě Balda však potvrdil dobrou formu z posledních zápasů. Domácího brankaře jsme ohrozili v 18. minutě, přímý kop L. Vacha skončil však nad brankou. V 22. minutě nevyhodnotil situaci dobře D. Šišán, domácí útočník se dostal za naší obranu a křižnou střelou nedal Baldovi šanci 1:0.  Poté se odehrávala hra ve středu hřiště bez výraznějších příležitosti. V 32. minutě naši hráči předvedli pěknou kombinační akci na jejimž konci byl M. Absolon sražen ve vápně a L. Vach z penalty vstřelil svou 99 branku za náš tým 1:1. V 41. minutě zkusil překvapit domácího brankaře střelou z dálky L. Kaplan - chyběl přesnost. V 43. minutě jsme chybovali v rozehrávce a střelu snajpera Brože jsme si ke všemu ještě nešťastně tečovali do vlastní branky 2:1.

Do druhého poločasu jsme šli se snahou vyrovnat. Nicméně žádnou vážnější situaci jsme si nevypracovali a tak v 66. minutě domácí odchovanec Kuric (asi jediný) podél Baldy 3:1. V 78. minutě předvedli domácí parádní rychlou kombinační akci, která skončila v naší síti 4:1. V 86. minutě upláchl naší obraně (už trochu odevzdané) další útočník, který od poloviny hřiště šel sám na Baldu a potvrdil svoji kvalitu 5:1.

Závěrem: Za náš výkon v tomto utkání se stydět nemusíme. Minimálně 60 minut jsme byli domácím vyrovnaným soupeřem. Jejich fotbalové kvality (především dopředu) jsou nesporné, což v druhém poločase potvrdili a zaslouženě vyhráli. Náš tým tak poprvé na jaře vyšel bodově naprázdno. Rozhodčí zvládli utkání v pohodě.