Sobota, Květen 3, 2014
Výsledek: 
2:2
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon 2x
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
80
Sestava: 
J. Baláš (1,5) - D. Král (2), M. Koláček (3), L. Mládek (2), D. Šišán (2,5) - M. Brňák (3) - A. Kašpar (3), L. Vach (2,5), T. Madák (2,5), L. Kaplan (2) - M. Absolon (1,5)(střídali: Michal Šándor, Radek Shejbal)

Hned v 6. minutě našel ideálně D. Šišán M. Absolona a ten mezi nohy obránce na zadní tyč 0:1. V 12. minutě bylo ještě veseleji, to když L. Vach vysunul opět M. Absolona a ten šel sám na branku a podél branaře 0:2. Poté se hra uklidnila a odehrávala se bez většího vzruchu mezi šestnáckami. V 28. minutě rozehrál přímý kop L. Vach míč se dostal ve vyložené situaci až k L. Mládkovi, ale ten ho branky dostat nedokázal. V 32. minutě předvedli pěknou spolupráci M. Absolon s L. Kaplanem a druhý jmenovaný technickou střelou těsně vedle. V 38. minutě mohlo býti po zápase, to když naši dva hráči postupovali (i když z offsidového postavení) sami na branku, nicméně vyhovět si nedokázali.

Do druhého poločasu vstoupili domácí aktivněji a byli lepším týmem. V 66. minutě mohl snížit Spěvák, jeho křižná střela skončila vedle. V 67. minutě přihrál souboj ve vápně domácí Kušnír (v zápase již potřetí) a tentokráte mu to hlavní rozhodčí sežral i s navijákem. Z penalty sám faulovaný 1:2. V 80. minutě jsme se dožadavali penalty i my, ale rozhodčí vytáhl přestupek za hranici šestnácky. V 84. minutě postupoval sám na branku střídající M. Šándor byl sražen (kupodivu bez karty) a přímý kop L. Vacha dokázal domácí brankář vyrazit na roh. V 92. minutě při hře vabank obehrál domácí brankář na půlce dva naše hráče, poslal míč za naší obranu a domácí se dokázali z centru ve schrumáži prosadit 2:2.

Závěrem: Utkání, které jsme měli vyhrát. Domácí měli míč více na kopačkách (především druhý poločas) do šancí se však nedostávali. Náš tým byl nebezpečnější.  Nejméně povedený výkon předvedl (určitě ne jen dle mého názoru) hlavní sudí Rambousek. Hráč domácích Kušnír ho musí ještě teď velebit, že dohrál celý zápas (třikrát filmování ve vápně (jednou vyšlo), dvakrát dohraný souboj bez míče, jedenkrát oplácení a ve finále srážení hráče postupujícího sámotného na branku) a výsledek jedna žlutá karta.

Fotogalerie: