Neděle, Duben 6, 2014
Výsledek: 
4:0
Poločas: 
3:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
M. Absolon (2x), T. Madák, A. Kašpar
Rozhodčí: 
Kopecký
Diváci: 
100
Sestava: 
J. Baláš 1.5 - D. Král 1.5,M. Koláček 1, L. Mládek 2, D. Šišán 3 - L. Kaplan 2, T. Madák 1.5, M. Brňák 2,A. Kašpar 2, J. Franc 2 - M. Absolon 1. (Střídali: O. Mikuláš, L. Johanides, J. Dušek)

První vážnějčí situaci přineslo utkání v 8. minutě, to když svůj dobrý výkon předznamenal M. Absolon, jehož technickou střelu však brankář Dašic stačil vyrazit na roh. V 17. minutě rozehrál trestný kop T. Madák, do hlavičkového souboje šel M. Brňák s dašickým obráncem, který míč tečoval a ten skončil v dašické brance 1:0. O dvě minuty později poslal míč za dašickou obranu D. Šišán, ta zazmatkovala a A. Kašpar technickou střelou na zadní tyč 2:0. 35. minuta přinesla velkou šanci Dašic, hlavičku z malého vápna stačil Balda zázračně zneškodnit. V 40. minutě jsme rychle rozehráli autové vhazování, M. Absolon dokázal vyhrát souboj s dvěm protivníka a technickou střelou nedal brankáři Dašic šanci 3:0.  Do poločasu mohli dašičtí ještě kontrovat, to když Balda promáchl míč a na zadní tyči překvapený hráč Dašic ho nedokázal dostat do naší sítě.

V 53. minutě trestný kop M. Absolona a vynikájící zákrok dašického brankáře. V 66. minutě unikl hostující obraně D. Král, předložil míč M. Absolonovi, ten ho však do prázdné branky dostat nedokázal. V 70. minutě vyslal J. Franc do úniku T. Madáka, ten přetlačil obránce Dašic, jeho střelu vytěsnil brankář na roh. V 73. minutě centr na M. Absolona a jeho zakončení skončilo na břevně. V 75. minutě ukázkově zabojoval A. Kašpar, přihrál L. Kaplanovi, ten nezjištnou přihrávkou pod sebe našel M. Absolona, pro něhož nebyl problém skórovat 4:0. V 77. po souboji nešťastně upadl O. Mikuláš (podezření na zlomeninu horní končetiny) a musel být odvezen záchranou službou do nemocnice na vyšetření. Miki brzké uzdravení. Z následného přímého kopu našel T. Madák L. Mládka, který hlavičkoval opět jen do břevna.

Závěrem: Utkání, ve kterém jsme byli jasně lepším mužstvem. Dašice si vyjma dvou příležitosní na konci prvního poločasu nic nevytvořili. Potěšilo nasazení našich hráčů, individuální výkony "novomanžela" M. Koláčka a T. Madáka. Velkou kaňkou je zranění O. Mikuláše. Naše marodka se hrozivě naplňuje.