Neděle, Březen 16, 2014
Výsledek: 
0:1
Poločas: 
0:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Kaplan
Rozhodčí: 
Syrůček
Diváci: 
40
Sestava: 
J. Baláš (2), D. Král (2), M. Koláček (2), L. Mládek (2), D. Šišán (2) - L. Johanides (3), V. Melc (1), T. Madák (1,5), L. Kaplan (2) - M. Absolon (2,5), M. Machatý (2) - střídali: O. Mikuláš, A. Kašpar, J. Dušek, J. Roček

Hned v první minutě se dostali domácí do své největší šance, to když se objevil na malém vápně nehlídaný hráč Ostřešan - mířil naštěstí nad naší branku.  V 18. minutě mohli opět skorovat domácí, to když jsme byli nedůrazní při bránění, mířidla však seřízeny něměli. Poté se prezentoval pohotovol střelou z halfvoleje M. Machatý, mířil také vedle. Od tohoto okamžiku jsme přebrali otěže zápasu a byly jsme lepším týmem.  V 30. minutě se pěkně ve vápně obtočil kolem obránce M. Machatý našel nehlídaného L. Johanidese, ten však také mířil mimo. V 32 druhé minutě pěkný centr z pravé strany a domácí srazili brankovou hlavičku M. Absolona na roh. V 36. minutě poslal za obranu nadýchaný bochánek D. Král a L. Kaplan věděl jak s nabídnutou příležitostí naložit a nedal domácímu brankaři šanci 0:1.

Celou druhou půli jsme hráli proti silnému větru, i tak jsme však měli více ze hry. V 57. minutě náš tým předvedl nejhezčí akci utkání, to když si míč z jedné vymněnili V. Melc, L. Kaplan a M. Machatý, jehož křížná střela skončila bohužel vedle. V 68. minutě další pěkná kombinace, na konci M. Machatý opět těsně vedle. Domácí se za druhý poločas do vyložené šance nedostali a tak jsem uhráli důležité 3 body.

Závěrem: Náš tým podal kolekivní výkon s odpovídajícím nasazením. Od 20. minuty jsme byli aktivnějším a lepším týmem. Hrálo se za složitých povětrnostních podmínek.

V tomto utkání nám ještě pomohl Judy - děkujeme.

Na zápas dohlíželi i delegání z OFS. Můž vlevo Petr Valenta (předseda disciplinární komise), vpravo pak předseda OFS Drahoslav Drábek (bývalý prvoligový rozhodčí). 

L. Kaplan těsně před vstřelením vítězné branky.