Sobota, Březen 8, 2014
Výsledek: 
3:5
Poločas: 
2:0
Poznámka: 
Zimní turnaj Pamako
Branky: 
M. Machatý 3x, M. Koláček (P), M. Absolon
Diváci: 
15
Sestava: 
J. Baláš - J. Dušek,M. Koláček, M. Brňák, O. Mikuláš - J. Franc, T. Madák, M. Absolon, J. Roček - M. Machatý, V. Melc (střídal R. Shejbal)

Poslední kolo zimního turnaje Pamako jsme odehráli na přirodním hřišti v hezkém areálu v Kolesách. Náš tým nastoupil v dosti netypické sestavě (v optimální sestavě by bylo minimálně 6 změn). Začátek utkání žádnou extra podívanou nenabídl. V 50. minutě vystřelil hráč skoro od brankové čáry a nachytal Baldu na hruškách 1:0. Pak náš tým zahodil některé vyložené šance (především se činil V. Melc a M. Machatý). A tak opět skorovali domácí, to když pěknou rychlou akci zakončili přesně 2:0.

Do druhé půle udělal náš kormidelník pár změn v rozestavění (J. Dušek šel do zálohy, R. Shejbal do obrany, V. Melc do zálohy, M. Absolon do útoku a J. Roček na lavičku). Tato změna měla na náš tým dobrý dopad. V 50. minutě pronikl do vápna J. Dušek byl faulován a M. Koláček z penalty 2:1. O 5 minut později využili domácí hráči nedůslednosti naší obrany a bylo to 3:1. V 65. minutě umotal hlavu domácí obraně M. Absolon a brankáři nedal šanci 3:2. V 70. minutě se dokázal prosadit i M. Machatý 3:3. V 77. minutě našel za obranou V. Melc M. Machatého a konečně jsme vedli 3:4. V 82. minutě pečetil výsledek opět M. Machatý, který tak zkompletovat svůj hattrick.

Závěrem: Hodně slátaná sestava, která však na soupeře stačila. Soupeř byl nebezpečný pouze ze začátku, ale postupem času mu docházeli síly, čehož dokázal náš tým využít.