Sobota, Únor 8, 2014
Výsledek: 
4:3
Poločas: 
4:2
Poznámka: 
Zimní turnaj Pamako
Branky: 
L. Vach 2x, M. Absolon, J. Dušek
Rozhodčí: 
Šimon
Diváci: 
15
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, M. Koláček, L. Mládek, D. Šišán - J. Franc, L. Vach, T. Madák, O. Koláček - V. Melc, M. Absolon (střídali: J. Dušek, J. Roček a Marek Šándor)

Nejdříve bych chěl poděkovat vedení týmu Koles, že nám vyšel vstříc při změně termínu utkání. První naší šanci v tomto roce měl v 2. minutě L. Vach, jeho hlavička však šla jen do náruče brankáře. V 5. minutě neudržel po trestném kopu Ředic lehký míč J. Baláš a "exroveňák" M. Pachovský neměl problém dostat míč do odkryté branky 0:1. V 13. minutě vybojoval míč M. Absolon předložil do loženky V. Melcovi, ten však z bodu penalty přestřelil. V 20. minutě chybobal v rozehrávce D. Šišán, míče se zmocnil další hráč s vazbou na naš tým M. Machatý, který vysunul ideálně Hrubého a ten podél Baldy 0:2. Jak typické, dvě naše šance, dvě naše chyby a skore 0:2. V 23. minutě kopal přímý kop L. Vach jeho míč skončil na břevně ředické branky. V 26. minutě vybojoval míč L. Vach, který se k němu po ose - V. Melc, O. Koláček a M. Absolon vrátil a L. Vach technickou střelou 1:2. O minutu později další rychlá akce, tentokráte V. Melc našel nehlídaného M. Absolona a ten křižnou střelou 2:2. V 39. minutě potvrdil svou nerozchytonost J. Balaš, M. Machatý však pověst střelce nepotvrdil. V 40. minutě vnikl do vápna soupeře D. Král, byl sražen a z nařízené penalty se L. Vach nemýlil 3:2. V 44. mintuě rozehrál rohový kop na první tyč O. Koláček a J. Dušek hlavou 4:2.

Druhý poločas již tolik brankových příležitostí a branek nepřinesl. V 63. minutě obešel M. Absolon i brankáře, bohužel se dostal do velkého úhlu a jeho zpětnou přihrávku brankář Ředic lapil. V 65. minutě mohl potvrdil svůj dobrý výkon T. Madák, jeho střela z 25 metrů však minula pravou šibenici jen o centimetry. V 70. minuě odstoupil pro zranění L. Vach a náš tým dohrával v deseti. V 77. minutě pronikl M. Machatý do naší šestnácky, jeho střelu k tyči stačil (už rozchytaný) J. Baláš reflexivně vykopnout na roh. V 84. minutě standartka soupeře, který se nepochopitelně dostal ke čtyřem dorážkám v malém vápně a ta poslední skončila v naší brance 4:3.

Závěrem: Na obou soupeřích byla vidět nerozehranost (chyby v rozehrávce, nejistí brankáři a selhání jinak neomylných střelců). Špatnou zprávou pro naše fanoušky je skutečnost, že L. Vach bude mimo 6 - 8 týdnu.

 

Patnáctiletý Marek Šandor