Neděle, Listopad 10, 2013
Výsledek: 
1:5
Poločas: 
0:5
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach 3x, M. Machatý, vlastní
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
90
Sestava: 
J. Baláš - D. Král, M. Koláček, L. Mládek, J. Zeman - J. Franc, L. Vach, O. Mikuláš, L. Johanides - M. Machatý, V. Melc (střídali: J. Kučera, J. Roček, J. Dušek a M. Absolon)

V utkání jsme představili dvě nové dočasné posily M. Machatého (FK Ředice) a J. Zemana (SK Holice). Od první minuty jsme začali diktovat tempo hry a již v 6. minutě byla faulována naše staronová akvizice M. Machatý a L. Vach z přímého kopu o tyč 0:1. O minutu později si výše zmiňovaní spolupráci zopakovali, to když M. Machatý "vydláždil" uličku pro L. Vacha a ten šel sám na branku a nedal domácímu brankáři šanci 0:2. V 8. minutě předvedl nejistý zákrok (jinak jistý) J. Baláš, M. Koláček však stačil "uklidit" míč na roh. V 25. minutě předvedl náš tým po ose V. Melc, M. Machatý a L. Vach rychlý protiútok a posledně jmenovaný do prázdné branky zkompletoval hattrick 0:3. V 37. minutě jsme měli štěstí, to když po střele domácího útočníka skončil míč na tyčce naší branky. V 39. minutě další pěkná kombinace tentokráte mezi D. Králem a M. Machatým a M. Machatý šibalským lobíkem přehodil domácího brankáře 0:4. V 43. minutě vyslal M. Koláček dlouhý pas na M. Machatého, ten hledal v šestnáctce zcela osamoceného V. Melce, jejich "hrátky" se snažil překazit domácí obránce Čapek, srazil si však míč jen do vlastní branky 0:5. Do poslední šance poločasu se dostali domácí M. Koláček poloroštěpem však zabránil putování míče do odkryté branky.

Druhý poločas jsme polevili a domácí vyrovnali hru. V 50. minutě chyboval v rozehrávce O. Mikuláš a domácí podruhé trefili tyčku. V 56. minutě vysunul V. Melc M. Machatého, ten šel sám na branku, jeho obstřel však skončil vedle. V 60. minutě naše defenziva vyprodukovala další chybu v rozehře Balda však zachránil skokem pod nohy hostujícího útočníka. V 71. minutě nedokázali domácí dostat míč do naší branky ani z malého vápna. V 73. se zranil domácí hráč a jelikož již měli vystřídáno, tak dohrávali zápas v deseti. V 77. minutě se prezentoval pěknou, tvrdou a utaženou střelou J. Kučera, domácí brankář jeho projektil stačil vytlačit na roh. V 80. minutě další spolupráce M. Koláčka s M. Machatým, jeho další nájezd na domácího brankáře však skončil mimo. V 85. minutě byli domácí odměněny za aktivitu v druhém poločase korigováním výsledku, to když se domácí Hačko obtočil kolem O. Mikuláše a podél J. Baláše dal výsledku konečnou podobu 1:5.

Závěrem: Parádní vstup do utkání, dobrý výkon našich posil i vzrůstající aktivita našich hráčů (D. Král, M. Koláček, L. Mládek). Druhý poločas se hrál jen z povinnosti. Ještě zbývá formu ze závěru sezony potvrdit v posledním domácím zápase.