Sobota, Listopad 2, 2013
Výsledek: 
2:0
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
O. Mikuláš, R. Král
Rozhodčí: 
Stratil
Diváci: 
70
Sestava: 
J. Baláš – D. Šišán, L. Mládek, M. Koláček, J. Kučera – L. Johanides, L. Vach, J. Roček, J. Franc – V. Melc, O. Mikuláš (střídali: R. Král, J. Dušek)

V první minutě se dostali do velké šance hosté, Balda však šanci zmařil a opakovanou střelu zablokoval M. Koláček. Oba tak začali své dobré účinkování v celém zápase. Ve 14. minutě jsme se dostali do prvního výraznějšího zakončení i my, to když O. Mikuláš vyslal na brankáře hostí technickou střelu, kterou však stačil hostující brankář vyrazit na roh. V 20. minutě první vyloženější šance, to když J. Roček prostrčil na O. Mikuláše, ten se odpoutal od svého strážce a jeho křižná střela minula jen o centimetry. O dvě minuty později prodloužil V. Melc na O. Mikuláše a ten se už nemýlil 1:0. V 36. průnik O. Mikuláše do šestnácky a V. Melcovi na zadní tyči chyběli centimetry. V 40. minutě vyslal do úniku lobem přes obranu O. Mikuláš V. Melce, tomu se však lob přes brankáře nevyvedl. O minutu později se do dalšího úniku dostal V. Melc, tentokráte však volil zasekávačku, místo střely a o míč přišel.

Druhý poločas začal pěknou individuální akcí D. Šišána, to když si na začátku své akce položil na zem hostujícího atakujícího záložníka a poté si to namířil přímočaře přes půl hřiště až do šestnácky hostí, brankář je však podržel a míč lapil. Od 55. minuty převzali iniciativu hosté a přitlačili nás na naší polovinu. Naše naděje v této části zápasu držel svými zákroky J. Baláš a také pěknými obranými zákroky J. Franc a D. Šišán. Konečnou podobu výsledku dal v 83. minutě střídající R. Král, to když se ve vzdálenosti 35 metrů dostal k odraženému míči, všiml si vyběhnutého brankaře a "ligovým" lobem ho přehodil 2:0.

Závěrem: Strašně důležité body, které jsme si však svojí bojovností (ve slepované sestavě) zasloužili. V některých momentech utkání jsme měli i štěstí, které nám v předchozích zápasech chybělo. Zahráli J. Baláš, M. Koláček a O. Mikuláš, potěšil hezkou brankou R. Král :-).