Sobota, Srpen 17, 2013
Výsledek: 
5:0
Poločas: 
3:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Vach 3x, V. Melc, O. Koláček
Rozhodčí: 
Rambousek
Diváci: 
50
Sestava: 
J. Baláš (2) – D. Král (2), J. Roček (2,5), M. Koláček (2), O. Koláček (1,5) – J. Kučera (2,5), L. Vach (2), L. Kaplan (2), O. Mikuláš (2), J. Franc (3) – V. Melc (1,5) (střídali: M. Absolon (2), J. Dušek (2), L. Johanides (2))

Do dalšího mistrovského utkání jsme vstoupili zhurta a již v druhé minutě vysunul L. Kaplan, L. Vacha, který postupovál sám na brankáře, avšak brankář hostí zasáhl na výbornou. V 5. minutě jsme však už vedli, to když narýsoval pěknou kolmici za obranu M. Koláček u míče byl nejdříve V. Melc a lobem 1:0. V 22. minutě se dostal do úniku opět V. Melc, jeho střela však skončila na hrudi brankáře z Ostřešan. V 29. minutě další pěkná kolmice za obranu tentokráte od D. Krále a zakončující L. Kaplan těsně vedle. V 39. minutě pelášil sám na branku opět L. Kaplan brankář si však s jeho kličkou poradil a chytil i dorážku L. Vacha. V 42. minutě přiťukl V. Melc L. Vachovi a ten se křižnou střelou již nemýlil 2:0. V 44. minutě pěkná kombinační akce, na jejimž konci zakončoval střelou na první tyč O. Koláček 3:0.

Druhý poločas už tak pěkný fotbal nepřinesl. NIcméně v 60. minutě se nám podařilo navýšit svůj náskok, to když se opět za obranu dostal L. Vach a střelou podél brankáře zvýšil na 4:0. V 75. minutě byl ve vápně sražen L. Kaplan a nařízenou penaltu promněnil L .Vach 5:0 (i když diváci i spoluhráči chtěli jako střelce vidět Baldu). Poslední šanci měl na svých kopačkách J. Kučera, mířil však vedle.

Závěrem: Utkání ve kterém jsme dominovali od začátku do konce. Jen tak dále pánové....