Sobota, Srpen 10, 2013
Výsledek: 
0:4
Poločas: 
0:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
V. Melc 2x. J. Franc, J. Roček
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
20
Sestava: 
J. Baláš (2)- D. Král(2,5), J. Roček (2), M. Koláček (1,5), O. Koláček (2) - J. Franc (2), L. Vach (2), T. Madák (1,5), O. Mikuláš (1,5), J. Kučera (3) - V. Melc (1*) (střídali: J. Dušek, R. Král, L. Johanides)

Do první příležitosti nového ročníku se dostal ve 4. minutě L. Vach - brankář domácích však zasáhl na jedničku. Skvělý zákrok si na úvod sezony zapsal o minutu později i Balda. V 22. minutě vyslal J. Franc L. Vacha, jeho střelu dokázal brankář vyrazit a následná střela Madyho šla těsně vedle. V 24. minutě to už přišlo, to když L. Vach vysunul J. Kučeru, ten šel do souboje s vyběhnuvším brankářem domácích a odražený míč dopravil v pohodě do prázdné branky V. Melc 0:1. V 41. minutě jsme rozehrávali rohový kop "neunávný" V. Melc podstoupil souboj s domácím brankářem a odražený míč napláli do sítě J. Franc 0:2.

Na začátku druhého poločasu jsme měly štěstí, to když míč vypálený se shrumáže před naší brankou skončil na  levé tyči naší branky. V 53. minutě našel hlavou V. Melc  L. Vacha, ten však z malého vápna přestřelil domácí branku. V 58. minutě vysunul L. Vach T. Madáka, ten upaloval sám na branku, ale bohužel trefil jen dobře vyběhnuvšího brankáře. V 74. minutě padla nejhezčí branka zápasu, to když benjamínek v sestavě A mužstva J. Roček napřáhl z dobrých 40 metrů a jeho střela skončila (pro mnohé překvapivě) v šibenici domácí branky 0:3. V rozmezí od 75 do 80 minuty se domácím zranily dva hráči, a jelikož už měly vystřídáno tak dohrávaly v devíti. Konečnou podobu dal vysledku v 85. minutě V. Melc, to když promněnil ideální přihrávku od L. Vacha 0:4.

Závěrem: Cenné vítězství. Musíme však uznat, že domácí hráči měly neuvěřitelnou smůlu. Nepamatuji zápas, kdy by musely tři hráči střídat (resp. vyhledat lékařskou pomoc) pro zranění.