Sobota, Červen 15, 2013
Výsledek: 
2:3
Poločas: 
1:1
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
L. Kaplan, V. Melc, J. Roček
Rozhodčí: 
Baracz
Diváci: 
70
Sestava: 
J. Baláš (4)- J. Kučera (1,5), D. Král (5), M. Koláček (3), O. Koláček (5)- J. Dušek (3,5), V. Melc (3,5), L. Kaplan (1,5), L. Mile (5) - L. Vach (4,5), O. Mikuláš (4,5) (střídali: R. Přibyl, J. Roček, A. Kašpar)

V druhé minutě první míč za naší obranu a útok domácích dva na Baldu, nemohl skončit jinak než míčem v naší síti 1:0. V 15. minutě ztratil míč zbytečně L. Vach, šanci domácích však zlikvidoval obraným skluzem O. Koláček. V 32. minutě "nepovedený" centr J. Duška skončil na břevně branky Opatovic. V 37. minutě rozehral rychle D. Král trestný kop na polovině hřiště na L. Kaplana ten se kličkou zbavil svého protihráče a přesnou střelou o tyč srovnal 1:1. V 42. rychlý protiútok hráčů Opatovic, Balda tentokráte náš tým podržel. V 43. minutě vyslal další "jedovku" na branku Opatovic L. Kaplan, brankář však stačil vytěsnit míč na roh. 

Druhý poločas začal obdobně jako ten první, tj. brankou v naší síti, to když v 53. minutě proletěl míč našim malým pokutovým územím a na zadní tyči útočník Opatovic na 2:1. O minutu později však bylo srovnáno, to když se po rohovém kopu uvolnil ve vápně L. Vach, jeho střelu stačil domácí brankář ještě vyrazit k V. Melcovi, který ho uklidil do odkryté branky 2:2. V 59. minutě se do úniku dostal J. Dušek, vracel míč na vápno osamocenému O. Mikulášovi, ten však mířil vedle. O deset minut později další průník J. Duška, tentokráte zakončený do tyče. V 77. minutě vyslal pěknou kolmici za obranu L. Kaplan, J. Kučera zkoušel zakončení křižnou střelou, brankář v bráně Opatovic však zasáhl dobře a střelu zlikvidoval. V 83 minutě napřáhl z 25ti metrů Azor a brankář jeho pěknou utaženou střelu nedokázal vytěsnit a ta skončila v šibenici opatovické branky 2:3. V 86. minutě netakticky rozehrál Balda míč na L. Kaplana, který o něj přišel a z nastalé situace se vyklubala penalta. Jejím chycením však svoji chybu napravil.

Závěrem: Utkání ve kterém jsem byli aktivnějším mužstvem jsme díky povedené střele z 83. minuty vyhráli. Nicméně individuální chyby našich hráčů způsobují všem funkcionářům a trenérovi infarktové situace.