Sobota, Květen 25, 2013
Výsledek: 
1:3
Poločas: 
1:3
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
J. Kučera
Rozhodčí: 
Cirkl
Diváci: 
20
Sestava: 
Dušek – Kopecký, Jelínek, Šándor Marek, Šandor Michal – Mile, Johanides, Kučera, Svoboda –Michal Cibrik, T. Komárek

Evidovali jsme pět omluvenek (z ruzných důvodů), tak musel jít do branky nerozchytaný Michal Dušek. Poprvé domácím příznivcům zatrnulo v 8. minutě, to když vysoký míč skončil na břevně naší branky. V 13. minutě však už nákop hráče Hradiště skončil pod břevnem naší branky 0:1. V 18. minutě se špatně domluvili Jelínek s Duškem a místo toho aby odkopli míč, došlo k jejich vzájemné srážce a míč doputoval až do naší branky 0:2. V 40. minutě přeletěl centr z levé strany naší obranu a na zadní tyči útočník hostí neměl problém 0:3. V 42. minutě L. Mile našel za obranou J. Kučeru a ten mířil přesně 1:3.

V 55. minutě prostrčil míč na T. Komárka J. Kučera, jeho střela mířila jen do boční sítě.  V 60 a 75. minutě zneškodnil dvě obrovské šance M. Dušek, jenž se v druhém poločase rozchytal. Poslední možnost korigovat výsledek měl v 85. minutě T. Komárek, jeho lob skončil však jen na břevně hradišské branky.

Závěrem: Rozhodly chyby v prvním poločase a skutečnost, že nebylo kým sestavu oživit. Na některých hráčích se projevili i následky s předchozího večera a noci.

 

Viděno očima hráče vypadal zápas následovně:
V sobotním utkání jsme šli se soupeřem s kterým hrajeme vždy vyrovnanou hru a rozhodují maličkosti. Začátek utkání jsme začali dobře, ale náš  golman" nebyl v dobré kondici standartka 0:1  Pas za obranu náš golman se srazil se stoperem 0:2. Přihrávka za obranu už 0:3 na konci poločasu Kučera snižoval z kombinace která začala na půlky hřiště 1:3. Ve druhém poločase jsme chtěli aspoň srovnat ale měli jsme smůlu Komárek trefil břevno. Soupeř si už pak výsledek pohlídal.