Sobota, Květen 25, 2013
Výsledek: 
1:3
Poločas: 
1:2
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
O. Mikuláš
Rozhodčí: 
Hamrník
Diváci: 
60
Sestava: 
J. Baláš – D. Král, V. Melc, A. Kašpar, O. Koláček – J. Franc, l. Vach, M. Pavlík, T. Madák – O. Mikuláš, R. Přibyl (střídali: J. Kučera,J. Dušek, L. Mile)

Do utkání vstoupili lépe hosté z Přelovic, to když v 8. minutě nešťastně tečoval střelu hráče hostí V. Melc a míč skončil v brance 0:1. V 20. minuě pronikl do vápna L. Vach, jeho střelu však dokázal brankář vytěsnit na roh. Následný roh rozehrál J. Franc, nad hřištěm se rozlehlo já, a tvrdá hlavička O. Mikuláše skončila přesně u pravé tyčky 1:1. V 28. minutě předvedli hosté jeden ze svých rychlých útoků, přelovický útočník vyhrál i souboj s V. Melcem a podél Baldy 1:2. Do poločasu mohlo býti ještě hůře, ale Balda další atak ve 40. minutě zneškodnil.

Do druhého poločasu jsme nastoupili aktivněji, vytvořili si mírmou převahu, ale do vyložené šance jsme se nedostali. V 80. minutě nesplnil své obrané povinnosti J. Dušek a hosté trestali 1:3. Korigovat výsledek mohl v 86. minutě O. Koláček, jeho střelu do odkryté branky, však stačil hráč hostí zablokovat svojí zadní části těla.

Závěrem: Hosté z Přelovic byly rychlejší, agresivnější i sehranější v útočné fázi. Jejich výhra je zasloužená.