Sobota, Květen 11, 2013
Výsledek: 
3:1
Poločas: 
1:0
Poznámka: 
Soutěžní
Branky: 
O. Mikuláš 2x, Vach (p)
Rozhodčí: 
Ďuriš
Diváci: 
60
Sestava: 
J. Baláš (3)– D. Král (2,5), V. Melc (2),L. Mládek (2), A. Kašpar (2) – J. Franc (2), L. Vach (2), M. Pavlík (4),T. Madák (4)– O. Mikuláš (1,5), M. Koláček (2)(J. Kučera (2),J. Dušek (2), L.Mile (2), J. Roček)

Přestože měli choltičtí v zápise o utkání 14 jmen nastoupili na začátek utkání pouze s devíti hráči (dva kvůli chybějícím registračním průkazům nastoupili během první patnáctiminutovky). K prvnímu vážnějšímu zakončení se dostal v 10. minutě po centru J. France V. Melc, jeho křižná hlavička však mířila vedle. Poté se hrálo utkání na těžkém terénu bez vyložených příležitostí. Až v 42. minutě přihrál L. Vach na křídlo J. Francovi a jeho milimetrový centr uklidil do protipohybu brankáře nohou O. Mikuláš 1:0. V 45. minutě si přivodil při nezaviněném souboji zranění L. Mládek (podezření na zlomený kotník).

Na začátku druhého poločasu se dobře uvedl střídající J. Kučera, to když zabránil samostatnému úniku hostujícího hráče na naši branku. V 65. minutě se dostal do šance J. Dušek, to když sledoval "malou domů" hostujících a míč se zastavil na "půl cesty" v kalužině vody, zakončoval však jen slabě a s jeho střelou si brankář poradil. O deset minut později se Choltice dočkali vyrovnání, to když nepřesně rozehrával J. Franc, naši hráči prohráli tři souboje za sebou a hostující útočník pálil tvrdě a přesně k tyči - 1:1. V 80. minutě se dostal do zakončení O. Mikuláš, jeho tečovanou střelu brankář Choltic vytáhl konečkami prstů na rohový kop. V 85. minutě měl náš tým štěstí, to když po trestném kopu a teči ve skrumáži před brankou skončil míč na tyči naší svatyně. V 86. minutě unikal po levé straně J. Dušek, hostující Kohoutek zatáhl za záchranou brzdu, viděl druhou žlutou a tedy i červenou kartu. V 88. minutě pronikal do vápna L. Vach, jeho zpětnou kličku zastavil obránce rukou a byla z toho pencle. Tu s přehledem proměnil L. Vach - 2:1. V 90. minutě se dostal do úniku po uklouznutí hostujícího stopera J. Dušek, jeho šanci hostující brankář stačil ještě vyrazit, nicméně k míči měl nejblíže O. Mikuláš, který ho uklidil do odkryté branky - 3:1.

Závěrem: Těžké utkání na těžkém terénu, ve kterém naš tým měl více sil a šel více za vítězstvím. Kaňkou na utkání je nepříjemné zranění L. Mládka, kterému přejeme brzké uzdravení.