Sobota, Únor 2, 2013
Výsledek: 
3:2
Poločas: 
2:2
Poznámka: 
2. kolo zimního turnaje
Branky: 
J. Dušek 2x
Diváci: 
0
Sestava: 
J. Baláš - R. Král, M. Koláček, V. Melc, A. Kašpar - L. Míle, J. Roček, L. Kaplan, J. Kučera - J. Dušek, T. Madák (střídali J. Kopřiva, L. Hloupý)

K dalšímu zápasu v rámci zimního turnaje Pamako nastoupil náš tým v dosti netradiční sestavě. Od začátku se hrálo vyrovnané utkání a do první šance se dostal v 16. minutě T. Madák, který však svůj samostatný nájezd nepromněnil. To Choltice se svojí šanci naložili lépe, když v 19. minutě samostatný nájezd zakončili přesně 1:0. V 24. minutě putoval míč po ose L. Míle, L. Kaplan k J. Duškovi, který křižnou střelou srovnal 1:1. V 36. minutě chyboval náš tým v rozehrávce a choltičtí byli opět neomylní 2:1. Do poločasu jsem vyrovnali, to když v 44. minutě vrátil ideálně před branku hlavou V. Melc a J. Dušek také hlavou do protipohybu brankáře potvrdil svoji střeleckou formu 2:2.

Druhý poločas se hrál především mezi oběmi šestnáckami bez výraznějších šancí. V 72. minutě si postavil míč k trestnému kopu V. Melc, jeho projektyl však skončil na břevně. Choltice udeřili naposledy v 78. minutě, to když po křižné přihrávce našim vápnem skoroval neobsazený útočník na zadní tyči 3:2. Vyrovnat mohl V. Melc v 83. minutě, jeho hlavička však skončila těsně nad brankou. Ke konci se náš tým snažil vyrovnat, jeho tlak však k tíženému srování nevedl.

Závěrem: Ve slepované sestavě náš tým nesklamal. Rozhodlo proměňování šancí. Pochvala pro oba dorostence a střelce posledních dní J. Duška.